Monthly Archives: december 2018

modern vászonkép

modern vászonkép

Az iroda egyik fala kicsit egyenetlen volt és egy faliképpel nem lehetett volna megoldani azt a kis  problémát, mert nem mutatott volna jól. Az egyik ügyfelem ajánlotta a Dekor Varázs webáruházat. Ebéd időben meg is néztem a dekor-varazs.hu weboldalt és ott találtam meg a fotótapétákat. Rengeteg kategória közül lehet választani. Nagyon megtetszettek és ahogy olvasgattam róluk csupa jó visszajelzést láttam. tartós, víz és karcálló, fényes bevonatú fotótapéták. Még akkor az ebéd szünetben  meg is rendeltem egy tájképet 200×154-es méretben. A futár pár nap múlva ki is hozta. A kartonba összetekert állapotban volt a fotótapéta több darrabban. Minden kellék megtalálható volt a kartonban és az útmutatónak köszönhetően simán és egyszerűen fel is tudtuk raagsztani az iroda egyik falára. A fal kisebb egyenetlenségét is eltakarta. Nagyon jól mutatott és teljesen más hangulata lett az irodának.

Toscana mosdószekrény

Toscana mosdószekrény

Szeretnél te is szenzációs mosdószekrényeket vásárolni? Szuper árakon kapnád meg a legkiválóbb bútorzatokat? Jó lenne megbízható helyről rendelni? Ez esetben gyere te is, látogasd meg mindig megújuló weboldalunkat, hiszen a www.mosdoszekreny.hu -n hatalmas termékpalettával várunk téged. A legjobb forgalmazókat is nálunk találod meg, legyen az akár Siena, Rome, Bianka, Nadja, Orinoko vagy Evelin. Szeretnénk, ha te is igazán elégedett vásárlóink egyike lennél, így most hihetetlen akciókkal és állandó újdonságokkal is várunk. Felkeltettük érdeklődésedet, de további kérdéseid maradtak? Ez esetben is fordulj hozzánk bizalommal, hiszen készséggel állunk rendelkezésedre. Mire vársz még? Válassz minket és hidd el, ezt garantáltan nem kell majd megbánnod! Mosdószekrény.hu: a legcsinosabb fürdőszobákért vagyunk.

szlovák fordítás

szlovák fordítás

A szlovák nyelv legközelebbi rokonnyelvei a lengyel, valamint a cseh. A szlovák nyelv, akárcsak a cseh, a szláv nyelvek nyugati csoportjába tartozik. A nyelvet közel 6 millióan beszélik világszerte. A fordítás is egy szakma, a Tabula Fordítóiroda olyan szakfordító kollégákkal dolgoznak együtt, akik már sok éves tapasztalattal rendelkeznek a különböző irányú fordítások területén. Így gyakorlatilag bármilyen szöveget rövid időn belül lefordítanak, vagy lektorálnak. Minőségi munkát végeznek, figyelembe véve a szlovák fordítás során a szlovák nyelv stilisztikáját, helyesírását. Ha Ön éppen nem szeretne, vagy nincs lehetősége egy Tabula Fordítóiroda felkeresésére, a lefordítandó szöveget a foteljából is elküldheti a tabula-forditoiroda.hu weboldalon megadott elérhetőségre, ahol rövid időn belül választ kap a kedvező árajánlatról, illetve a vállalt határidőről, melyet minden esetben betartunk. Ha éppen ünnepnapokon van szüksége egy extra gyors szlovák fordításra, a Tabula Fordítóiroda ebben az esetben is rendelkezésére áll!