Monthly Archives: augusztus 2018

íróasztal

íróasztal

A férjem nemrég kétségbeesetten jött haza. Azt mondta, több ügyfél is megszólta az irodai berendezéseket és fél, hogy emiatt néhány ügyfélkört el is veszít. Azonnal segíteni akartam neki és máris nyitottam a laptopot. Keresgéltem az interneten lázasan, hogy hol tudnánk igazán jó irodai berendezéseket szerezni úgy, hogy közben nem menjünk csődbe. Lépni kellett, hiszen nem először mesélt erről Áron. Arra azonban nem számítottam, hogy a legkitűnőbb webshopra fogok bukkanni. A Novitano.hu-nál azóta sem ismerek jobbat, ahol fantasztikus szakemberek dolgoznak. Mindenben a segítségünkre voltak, amit korábban nem tapasztaltam még. Máris kiválasztottuk az esztétikus – és mint később kiderült -, minőségi bútorokat. A szállítás hihetetlen gyors volt, ráadásul ingyen vállalták a webshop munkatársai. Azóta is hihetetlenül hálásak vagyunk, hiszen a férjem kivirult és volt ügyfél, aki már dicsérte is az új irodai stílust. Köszönjük!

nemzetközi futárszolgálat

nemzetközi futárszolgálat

Fiamék külföldön élnek és nyáron hazajöttek látogatóba. Hozták az unokánkat is és a kedvenc játékait, plüssfiguráit is! Gyorsan eltelt az idő, eljött a csomagolás és a búcsúzkodás ideje. Mindent bepakoltunk a bőröndökbe, és irány a repülőtér! Rendben volt minden, elrepültek, mi pedig búsan hazamentünk a feleségemmel. Rámolás, pakolás, ami az együtt töltött idő alatt csak nagyjából történt meg!. Ahogy pakolászok, kezembe akad a kis unokám legkedvesebb plüss állatkája.  Itt nagy baj lesz, jutott eszembe, mert ezzel is alszik! Gyorsan leültem a számítógép elé, és kerestem egy gyors futárszolgálatot, akik nemzetközi csomagküldéssel is foglalkoznak. A futar.hu oldalon megadott telefonszámon érdeklődtem a diszpécsernél, hogy ilyenkor mi a teendő? Megnyugtattak, hogy igaz, hogy a legrövidebb időn belül újra a kedvence a kezében lesz! Gyorsan becsomagoltam, egy futár eljött a csomagomért, és már úton is volt a kis kedvenc. Jeleztem a lányomnak, már úton van, repül az unokánk felé! Néhány nap múlva már újra megölelhette kis kedvencét, és együtt alhattak, köszönet a futar.hu futárszolgálatnak.

előszoba bútor

előszoba bútor

Szeretne Ön is igazán jó minőségű bútorokat vásárolni? Keresi a legjobb lehetőségeket, de egyszerűen nem talál rájuk? Kitűnő árakon vásárolna? Akkor szuper jó hírünk van, hiszen jelenleg a lehető legjobb helyen jár. Más dolga sincs, mint megtekinteni elképesztően nagy termékpalettánkat és kiválasztani mindazt, amire csak szüksége van. Legyen az hálószobai, gyerekszoba, nappaliba való, konyhai, előszoba, étkező, irodai berendezéseinket vagy akár tömörfából készült és kárpitozott bútorainkat. Talál nálunk további hangulatvilágításokat is és rengeteg más egyebet. A www.novitano.hu weboldalon minden információt megtalál webáruházunkról, ha mégis kérdése támadt vagy kérdése maradt pedig, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen készséggel állunk rendelkezésére. Képzelje, amennyiben most ránk voksol, nem csak szuper árakon kínáljuk a legkiválóbb termékeket, de még a szállítást is teljesen ingyen vállaljuk. Hát nem szuper? Mire vár még? Novtano.hu

vonalvezető

vonalvezető

Nyári vakációra készültünk, amit már nagyon várt az egész család. Vízpartra készültünk, amit nemcsak a gyerekek, de mi felnőttek is nagyon élveztünk. Imádtunk kenuzni, vízi biciklizni, mindenféle labdajátékokat játszani a vízben. Két napon át egyfolytában pakoltunk, nehogy itthon maradjon valami. A nagyobb gyerekek feladata volt a játékok elpakolása, hiszen ez érdekes móka volt és tudtuk, hogy akkor semmi nem marad itthon.  Ők azonban csak a vízi és udvari játékokra gondoltak, eszünkbe sem jutott, hogy esős idő is lehet, vagy a délutáni pihenésnél is kell valami elfoglaltság. Ezért én a kártyák és társasok mellé, könyveket is pakoltam. A legkisebb lányomnak pedig a firkafalva.hu weboldalról rendelt játékos, készség fejlesztő füzetet csomagoltam, valamint mókás, nyári színezőt és kreatív vonalvezető füzetet, ami valóban hasznos és remek időtöltés volt a csendes pihenőt idején.