Monthly Archives: június 2018

Eddig régebbi típusú gépkocsim volt, így a autódiagnosztika legtöbbször a hangja és a fordulatszám alapján történt! Amikor elvittem, Ő a motortérben állítgatta a fordulatszámot, én pedig mondtam, hogy mennyi a műszerfal alapján. Egy újabb típusú gépkocsim van, amelyben már komputer is van. Először elővesz egy műszert, és a laptoppal beül a kocsiba! Így kényelmes, mondtam neki nevetve! Igen, jobb, mint a motorházban, mondta Ő is nevetve! Ezek már olyan autók, folytatta már komolyan, hogy speciális OBD2 ELM327 autódiagnosztikai műszer

autódiagnosztikai műszer

autódiagnosztikai műszer

kell hozzá. Én a metroman.hu web áruházban vásároltam, több minden mérő és tesztelő műszerrel együtt. Még festék réteg vastagságmérő is van. Eddig is tudtam, hogy sok műszered, szerszámod van, de azt csak most hallom, hogy autó diagnosztikai műszered is van. Eddig olyan gépkocsid volt, mondta, miközben már bekötötte és beszállt az autóba a laptoppal a kezében, amelyikbe nem lehetett ilyen műszerrel diagnosztizálni, ezért eddig nem is vettem elő! Nem zavarlak, mondtam neki, és csendben figyeltem, hogy mit csinál.

tartós hajbeültetés

tartós hajbeültetés

Mindig azt gondoltam, hogy az ember a saját szerencséjének kovácsa. Azt is érzékeltem az elmúlt tíz évben, hogy manapság gyakorlatilag kis túlzással ugyan, de mindent lehet már. Ezért döntöttem úgy én is, hogy a hajbeültetés mellett voksolok. Néhány évvel ezelőtt elkezdtem kopaszodni. Azért volt ez borzasztó érzés, mert azelőtt ilyen problémáim nem voltak. Dús volt a hajam, a lányok csípték is nagyon. Aztán eljött nálam is az a kor, amikor hullani kezdett az azelőtt sűrű hajkoronám. Évek alatt rengeteget hullott és ez engem rettenetesen zavart. A feleségem azt mondta, ez genetikus, és egyébként sem zavarja, de engem ettől még zavart. Úgy döntöttem lépek. Megkerestem a lehető legjobb klinikát, ahol máris kaptam időpontot egy ingyenes konzultációra. A Hajszalhíján.hu szuper munkatársai nagyon meggyőzők voltak, ugyanígy a helyszín, a berendezés és az árak. Nemsokkal később megtörtént az egyszerű és nagyszerű beültetés. Visszakaptam a hajkoronámat és ez valami fantasztikus érzés. Ajánlom bátran bárkinek a klinikát.