Monthly Archives: február 2018

futárA múlt héten volt megbeszélés a cégünk vezetőségével és felmerült, hogy nézzük meg van-e esetleg jobb logisztaikai partner akivel el tudnánk kezdeni dolgozni. A feladatot én kaptam és ez nem lesz annyira egyszerű, mert amúgy is sok feladatom van és nem mehet a többi munkám rovására szóval egy picit félek de megpróbálom majd jobban beosztani az időmet. A neten a Budapest futár szóra keresve találtam meg a Futar.hu futárszolgálatot aki nagyon szimpatikus volt nekem elsőre. Szeretnék egy nagyon jó céget találni és eddig a Futar.hu tűnik olyan cégnek akivel felvenném a kapcsolatot és nagy valószínüséggel szerződnénk is majd a jövőben. Szeretnék gyorsan végezni ezzel a feladattal de az is lehet, hogy tovább tarta majd mint gondolnám. A helyzet az, hogy ha jó döntést akarok hozni akkor nagyon utána kell járnom, amiben nem lesz hiány csak időt kell keresnem erre és beleásnom magam a kutatómunkába. A munka tehát folyik és keresem a megfelelő futárt és egyre lelkesebb vagyok ha belegondolok ebbe.

Mercedes serviceheft

Mercedes serviceheft

Te is elveszítetted autód szervizkönyvét? Aggódsz, hogy nem tudod beszerezni az újat, igazán megbízható helyről? Akkor jó hírünk van. Semmi okod aggodalomra, hiszen jelenleg is a lehető legjobb helyen jársz. Ha meglátogatod weboldalunkat, a www.serviceheft24.com –ot, láthatod, hogy miért. Szervizkönyvek egész tárházával várunk téged, és most rengeteg autómárka közül is válogathatsz nálunk. Mit kerestél? Citroen, BMW Mercedez-Benz, Honda, Volvo, Volkswagen, Citroen, Honda, esetleg Audi?
Itt mindezt megtalálod. Szervizkönyveink mellé leírást és képeket is mellékeltünk, így láthatod, hogy pontosan mit is rendelsz. Ha fontos számodra a megbízhatóság, a precizitás, a pontos és gyors kiszállítás, hidd el, mi leszünk számodra a tökéletes választás. Rendelj tőlünk, és új, üres szervizkönyvedet hamarosan a kezedben is tarthatod. És mindezt most a lehető legjobb árakon kínáljuk neked. Mire vársz még? Ne habozz, inkább rendelj most, hogy minél hamarabb megérkezzen csomagod. Serviceheft24