Monthly Archives: december 2017

vagyonértékelés

vagyonértékelés

Mi történt Veled, kérdeztem kollégámat, akivel hetek óta nem beszéltem. Ne is mondd, kezdett hozzá a beszámolójának. Azt tudod, hogy Édesapám elhunyt, így a testvéremmel örököltük a házát. Azt is mondtam már, hogy nincs jó viszony közöttünk, így elég nagy vita lett a ház eladásával kapcsolatosan. Lényegesen magasabb összeget akart érte, mint amit én reális értéknek gondoltam. Ezen aztán újra csak, jól összevesztünk. Végül, úgy döntöttünk, hogy ingatlan értékbecslés alapján fogjuk meghatározni a ház értékét! Szerencsére, egyik ismerősünk ajánlotta a retkozvagyonertekelo.hu weboldalt, ahol azonnal nagyon sok hasznos információt találtunk. És, sikerült az ingatlan értékbecslés? Próbáltam közbekérdezni. Végül is igen, bár olyan eredménnyel, amit egyikünk sem gondolt! Az ingatlan értékbecslő olyan profi volt, hogy ezután mindenkinek ajánlani fogom. De nem csak magán ingatlan értékbecslés van, telek értékbecslés is, és ipari ingatlan értékbecslés is! A végén, képzeld, kibékültem testvéremmel is, és ez is köszönhető a retkozvagyonertekelo.hu munkatársainak. De erről majd legközelebb mesélek!

tolatoradarEgyik alkalommal szervizben volt a kocsim. Néhány kisebb javítást kellett csinálni rajta. Már éppen végeztem, amikor odalép egy kuncsaft a szerelőhöz. Tolatóradar kapható, kérdezte kicsit visszafogottan! Nem tartunk, de ha hoz, akkor beszereljük, mondta a szerelő. Hol kaphatok olyat, folytatta a kuncsaft! Keresse a boltokban, csattant fel a szerelőm! Meg is lepődtem, hogy miért kellett ilyen mérgesen rászólni? Mivel nekem is be van szerelve a tolatóradar, így megszólítottam. Tudok olyan helyet, ahonnan meg tudja rendelni! Keresse az interneten az autoalkatreszabc.hu webáruházat! Ott nagyon sok autóalkatrész is megtalálható, tolatóradar, vonóhorog, de még autótakaró ponyva is! Nevettem fel, hogy egy kicsit jobb kedvre derítsem. Úgy látszik, a szerelőnek is ettől jobb kedve lett, mert még Ő is elmosolyodott! Látja, meg is van a megoldás, ha meg lesz a tolatóradar, be fogom szerelni Önnek. Addigra egy papírra felírtam az autoalkatreszabc.hu webáruház címét! Hálálkodva köszönte meg, és megígérte, hogy amint meg lesz, jelentkezni fog!

fordítóiroda

fordítóiroda

Ki tud angol fordítást? Egyik alkalommal cégünk főnöke kiszólt az irodából, és megkérdezte, hogy ki tud angolul, mert angol fordítás kellene, az egyik hivatalos iratot kellene lefordítani. Néhány szót ismerünk, de azért egy hivatalos iratot nem tudunk lefordítani, mondtuk. Akkor keressenek, hangzott és becsapta az ajtót! Ültünk és tanakodtunk, hogy mi legyen? Írjuk be, hogy fordítóiroda budapest, ajánlottam! Nézd csak, mondtam kollégámnak, ez biztosan meg fog felelni! Angol fordítás hivatalosan is, és ha szükséges, akkor hitelesített formában is! Mondjad a weboldal címét? Kérdezte a kollégám, a főnök ajtajában, hogy minél hamarabb kiengesztelje, hogy találtunk megfelelőt! Mondjad, hogy tabula-forditoiroda.hu, itt megtalálja a megfelelőt! Az angol fordítás mellett német fordítás, meg még sok más nyelvre, vagy nyelvről fordítást is vállalnak! Addig gondold át, mondta a kollégám az ajtót nyitva, hogy Te viszed el, vagy én vigyem el az angol fordítást! Egyikünk se megy, mondtam, de addigra már becsukódott az ajtó mögötte!

építőipari mérőműszerekEgy építkezés során sok mindenre kell odafigyelni, de főleg az épület tervek alapján való megvalósítására! Ha kicsit visszagondolunk, vagy elképzeljük, hogy régen hogyan építkeztek, sok mindenben óriásit fejlődött az építőipar is! Elképzelhetetlenek lettek volna a több tízemeletes házak, felhőkarcolók megépítése a modern építőipari mérőműszerek nélkül! Ma már ezek a műszerek számtalan feladatot ellátnak, és pontosságuk rendkívüli. Ilyen építőipari mérőműszerek a muszerguru.hu webáruház kínálatában is szerepelnek. Több világhírű építőipari mérőműszereket gyártó cég termékeit forgalmazzák, amelyek jellemzője a megbízhatóság és a pontosság. Több videó is található az oldalon a műszerek bemutatásáról, így ez is segít a megfelelő építőipari mérőműszerek kiválasztásában. Nem csak építőipari mérőműszerek találhatóak itt, egyéb, de az építőiparral szorosan összefüggő tevékenységi műszerek közül is lehet választani. Ha építkezni szeretne, a hozzá való műszerek biztos forrása a muszerguru.hu webáruház!