Monthly Archives: november 2017

thermo lakkzselé

thermo lakkzselé

A manikűrösöm ajánlotta a MoonBASANails.hu Webáruházat. Rengeteg kellékét innen szerzi be, és állította, hogy hihetetlenül jó minőséget kap, a lehető legjobb árakon. Azt mondta, a MoonBASANails.hu munkatársai, mindig nagyon kedvesek vele, és legjobb tudásuk szerint, gyors választ adnak, amennyiben kérdése támad. Amíg csinálta a körmeimet, végig a MoonBASAnails.hu webshopjáról áradozott. Tisztára felkeltette az érdeklődésemet, ezt muszáj volt rápillantsak a weboldalra. Mikor először megláttam, már tudtam, hogy Vera igazat mondott. Egyáltalán nem túlzott, mikor azt mondta, imádni fogom ezt az online boltot. Igazi csajos platform, ahol bárki rátalálhatsz mindarra, amit a témával kapcsolatban keresett. Gél lakkok, szettek, műkörmök, díszítők, henna, lemosható tetoválások, műszempillák, arcápolók, sminkek, gépek és tartozékok, pedikűrös termékek és még sorolhatnám, míg lemegy  a nap. Azt nem értem, Verácska miért ajánlotta éppen ezt a webshopot, hiszen mióta megrendeltem én is a gél lakk, induló készletemet, már magamnak is el tudom készíteni a lakkzselét. Talán ezt hívják barátságnak.

orkodo.hu webaruhazA múltkor a boltban voltam és észrevettem, hogy egy illető pár dolgot a kabátja alá csempészett. Mivel szinte minden nap odajárok, ezért nagyon jó a kapcsolat a dolgozókkal is, meg a vezetővel is, így súgva szóltam az eladónak, hogy az illetőnél a kabát alatt nézzék meg, hogy mi lapul? Az illető, mint aki jól végezte dolgát, egy kis értékű dologgal sorba állt! Addig már szóltak a vezetőnek is, így Ő is odajött. Persze, amikor meggyanúsították, mindent tagadott, de aztán bevitték az irodába, ott pedig előkerült az értékes ital, plusz a biztonsági kamera is rögzítette. Az incidens után odajött a főnök és megköszönte. Azért jó ez a biztonsági kamera is, mondtam! Igen, jó, hogy felszereltem ezt az hd kamerát, meg van ip kamera szett is. Így a beltéren is, meg kültéren is meg tudom nézni, hogy mi történik, még akkor is, ha nem vagyok itt! Hol vette, ha megkérdezhetem, tettem fel a kérdést! Az orkodo.hu web áruházban, felelte. Érdemes körülnézni, mert nagyon sok féle termék megtalálható az oldalon. Okvetlen megnézem, ha hazamegyek, feleltem és én viszont fizetéssel távoztam!

magomles kesleltetokHa megtalálsz, szeretkezni fogunk, ha nem, akkor a szekrény mögé bújtam el.” Ez az sms-t kaptam a barátnőmtől, akivel akkor még csak néhány hete voltunk együtt. Sejtheti mindenki, mennyire beindultam, aznap eléggé nehéz volt már koncentrálni a munkahelyen, tekintve, hogy még csak reggel 9 óra volt. Annyira felpörgetett ez az üzenet, hogy tudtam, már az előszobában le fogom teperni a kedvesemet. Egész nap ezen pörögtem, így azzal is tisztában voltam, hogy a hancúr nem biztos, hogy sokáig fog tartani, hogyha még egy csini magassarkút is magára vesz ez az istennő. Márpedig ez valószínű volt. Persze tudtam, hogy nem lehet gond, mivel az általam ismert, egyik legjobb webáruház termékei, mindig a segítségemre vannak. A Vágyfokozó és potencianövelő termékek Webáruházából rendeltem már, akkor is nagyon beváltak a termékek. Ezen az estén a BullBood magömlés késleltető kapszulának köszönhetően volt tartós az erekcióm, így nem csak nekem, de a kedvesemnek is hajnalig tartott a „buli”. Mondanom sem kell, mennyire hálás volt..