Monthly Archives: június 2017

ózongenerátor klíma tisztító

ózongenerátor klíma tisztító

Megszületett a kisbabánk,  aki természetesen a szemünk fénye és a legfontosabb dolog az életünkben. Mióta hazajöttünk náthás tünetei voltak és beletelt vagy két hónapba, mire kiderült, hogy szegénykém allergiától szenved; a hét éves kutyánk szőre az, ami kiváltja nála a tüneteket. Elköltözni nincs lehetőségünk kertes házba, a kutyusunk viszont két hónapos kora óta a családunk teljes értékű tagja. Úgyhogy felkutattunk minden lehetséges megoldást, amiből mindössze egyet sikerült találni. A jó hír viszont az, hogy az az egy működik. Persze figyelünk rá, hogy lehetőleg külön helységben tartózkodjanak, illetve a konyhába és a gyerekszobába nem mehet be a blöki, de ami még fontosabb: a szoba légfertőtlenítésére ózongenerátort használunk. A Pici azóta jól van és bár nem nagyon engedjük, hogy egymás közelében legyenek, amikor lehetősége van kutyázik. Szerencsére eddig tünetmentesen hála az ózongenerátornak és az általa tényleg tiszta levegőnek,  és azt mondják, idővel valószínűleg kifogja nőni az allergiát – ebben bízunk mi is.

immobilizeres kulcs másolása

immobilizeres kulcs másolása

A Mercédes-em nem túl régi, mégis már sokszor éreztem azt, hogy csak a gond van vele.. nagyon irigyli a törődést a kicsike.. amit én nem sajnálnék tőle, de hát na.. Múltkor például egyszer csak úgy döntött, hogy bedöglik az immobilizer. Felhívtam a szerelőt, ő közölte, hogy újra kell programozni a kulcsomat, de ő ezt nem tudja elvállalni, mert nincsen meg hozzá a szükséges felszereltsége. Gondoltam, milyen szerelő az ilyen.. és már kezdtem felháborodni amikor a feleségem lecsillapított, hogy neki végül is nem csak abból áll a munkája, hogy kulcsokat csinál, hanem a teljes autót javítja. Innen jött az isteni szikra, hogy olyan fogja tudni nekem megoldani ezt a problémát, aki naponta foglalkozik hasonló dolgokkal, akinek kifejezetten ez a szakterülete. Ennek kapcsán jutottam el a kulcsmasolas.com-ra. Mit is mondhatnék, a kiskocsim megérdemelte és meg is kapta törődést, bár ebben nagyon sok részem nem volt. A lényeg, hogy működik, elgurulgathatok még vele egy jó ideig.

irodabutor webáruházAmikor előléptettek hihetetlenül megörültem, mert tudtam jól, hogy az irodaház bővítésével új irodákat építettek és akiket előléptettek azokat áthelyezik az új irodákba. Velem is ez történt, ráadásul a főnök úr mondta, hogy berendezhetem az irodámat egy bizonyos költségkereten belül. Rögtön nézegetni kezdtem az iroda ötleteket és találtam egy weboldalt ahol számos hasznos cikket és tanácsot elolvastam iroda berendezéssel és kialakítással kapcsolatban. Ez a weboldal a http://irodabutor-webaruhaz.hu/ weboldal. Ez a weboldal kifejezetten ezzel foglakozik, iroda ötletek és iroda bútorokról való leírásokat lehet olvasni. A http://irodabutor-webaruhaz.hu/ weboldalnak köszönhetően találtam rá a http://teirodad.hu/ weboldalra. Ez egy iroda bútorokkal foglalkozó web shop. A kínálata hatalmas e szerencsére a http://irodabutor-wearuhaz.hu/ weboldalnak köszönhetően nem vesztem el a bőség zavarában, mert tudtam mire érdemes oda figyelni iroda bútor vásárlása előtt. Az új irodámat pontosan úgy rendeztem be ahogy nekem opcionális és a költségkeret is elég volt rá.