Monthly Archives: március 2017

egyedi pólóManapság nagyon kevés olyan dolog van, amit ne lehetne megkapni interneten keresztül. Vegyük a különleges élelmiszereket, a tavaszi szandálokat vagy akár egy fűnyírót. Ha egyedi póló a vágyunk, máris vagy hat céget feldob a kereső, de tudjuk, hogy ennél százszor több céget kereshetünk meg ötletünkkel. Ez nagyon kényelmes és gyors dolog, nem nagyon kell utána járni. Mi kigondoljuk, ők megvalósítják és aztán házhoz is szállítják. Nincs személyes kontaktus. Ez sokszor jó, hiszen az eladó nem kerül kontaktusba az esetleges idegesítő vevővel és a vásárló pedig nem kap egy kellemetlen eladót. Persze a neten keresztül is lehet idegesítő valaki. Szóval, ha például egyedi pólót szeretnénk, nem sok akadálya van. Ki kell gondolnunk milyen alkalomra lesz, milyen anyagra szeretnénk a mintát és persze, hogy milyen mintát szeretnénk. Aztán ki kell választani a számunkra legmegfelelőbb céget, akik kivitelezik nekünk a dolgot. Na ez a nehéz, hiszen ha nincs tapasztalatunk, honnan is tudhatnánk a rengeteg arctalan üzlet közül, melyik a jó.

modern mosogatóVoltak a felújításnak pillanatai, amikor idegességünkben már azon gondolkoztunk, hogy mi a csudának hiányzott ez nekünk.. De hát a költözködés ilyen, pláne ha teljesen fel is újítjátok a lakást amit vettetek, sok stresszel és intézkedéssel jár, és mindig van valami váratlanul felmerülő probléma is, amit ráadásul általában hirtelen kell megoldani.. Pedig már a dobozokból élés önmagában sem nagy élvezet, hogy az egyéb kényelmi dolgokról ne is beszéljünk. Azért most már látszik a vége a dolognak és ahogy egyre szépülünk és bekerülnek a kiválasztott cuccok a helyükre, újra értelmet nyer az egész és megnyugszunk egy kicsit.. Például megérkezett a blancomania.hu mosogató webáruházból a mosogatómedence és a csapok (a fürdőszobába is innen rendeltünk) és még annál is jobban néznek ki, mint a képeken. A mosogatónál is megnéztük a méreteket, és elvileg tudtuk, hogy mekkora lesz, de olyan jó tágasnak és nagynak néz ki élőben, hogy már előre látszik, milyen kényelmesen fogok tudni nagyobb tepsiket, fazekakat is elmosni.

Gepida trekkingEgyre kellemesebb az időjárás nappal, így egyre több ember veszi elő kerékpárját téli álmáról és vizsgálja át, hogy ismét nyergébe lehessen pattanni. Így tettem én is a múlt hétvégén. Lelkesen tisztogattam és kentem át a szükséges helyeken a járművet, amikor a nemrégen odaköltöző szomszédom odajött hozzám. Megcsodálta gyönyörű kerékpáromat, melyet alig egy éve vásároltam és szomorúan mesélte el, hogy előző évben lakásának tárolójából valaki kölcsönvette az engedélye nélkül a cross trekking kerékpárját és azóta sem vitte vissza. Ez nekem, kerékpár szerető és tisztelő embernek elfogadhatatlan dolog. Azonnal fel is ajánlottam számára egy régebbi városi kerékpáromat annak érdekében, hogy hódolni tudjon az általa is szeretett sportnak. Mosolyogva köszönte meg kedvességemet, de közölte nem szeretne élni vele, hiszen ha minden jó megy, akkor napokon belül megérkezik Gepida kerékpárja a bicikli webáruházból. A bringa szakszerűen üzembe is lesz helyezve már a megérkezése pillanatában is és az 1 évig ingyenes szerviznek köszönhetően a beállítások is folyamatosan ellenőrizve lesznek.

tükörA fürdőszobánkban elrepedt a mosdókagyló ezért mindenképpen kiszeretnénk cserélni. Régi volt már amúgy is de így már csúnya is. A tömeget és a sorban állást nem szeretjük ezért megbeszéltük a férjemmel, hogy az interneten fogjuk megrendelni az új mosdót. Találtunk egy igen jó értékelésekkel rendelkező fürdőszoba webáruházat a szaniteraruhaz.hut. Minden volt nem csak mosdók, mindenféle kiegészítők is. Így miután kiválasztottuk az új mosdókagylót és hozzá a csaptelepet meg egyéb alkatrészeket a feleségem még tovább böngészett. A fürdőszoba felszerelések közt talált is egy új Kolo Rekord tükröt, világítással, 44 cm, magas fényű fehér polccal. Ami jól fog mutatni az új mosdókagyló felett. Két hét alatt meg is érkezett minden és megejtettük a cserét. Elégedettek vagyunk a választásunkkal és nem csalódtunk, mert minőségben is megfelelők a termékek.

 

kek kanapeA kislányom szobájába szerettem volna új kanapét, mert már nagylányosabbra cseréltük pár bútorát, és szeretett volna hozzá illő prémium kanapét is. A myhome.hu weboldalról rendeltem meg egy egyszínű  olasz kanapét. Egyedülálló design kanapé, nemzetközi trendek alapján, 100% német minőségű. Mi ez ha nem nagylányos. Mivel a sötétkék a kedvenc színe mostanában és a kiegészítőket is ebben a színben vásároltuk meg ezért a kanapé is sötétkék lett. Vastag és nagyon puha, kellemes tapintású bútor.  Szuper választás volt, könnyű takarítani és igazán minőségi darab. A lányomnak is nagyon tetszett. Sokszor nem is a széken vagy az ágyon olvas hanem a kanapén fekve. Ezért is szerettem volna minél minőségibbet venni, amiben a myhome.hu weboldal tökéletesen partner volt, hisz minden termékük prémium minőségű és egyedi. Otthonunk a bútorokkal válik a saját elképzelésünk kiterjesztett másává, így nagyon fontos hogy prémium bútorokkal vegyük körbe magunkat, amit már online és bemutatóteremben is van lehetőség kipróbálni!!!

london-csomagszallitasCsomagszállítás, raktározás, motorszállítás, IKEA bútorszállítás (Tottenham Hale-i Ikeaból), bútorösszerakás, szemétszállítás, szemételvitel, takarítás, költöztetés. Egy része csak, amit a 0-24 Transport elvégez Önnek. Válasszon minket, és jó, pontos, megbízható, jókedélyű munkára számíthat, fantasztikus áron. Amennyiben Londonon belül költözik: 0-24 Transport! Mi kellünk Önnek. Hívjon minket a + 44 7 921 086 572; +44 7 921 086 929 telefonszámok egyikén vagy írjon nekünk bátran a 024transport@gmail.com-ra. Munkatársaink segíteni fognak Önnek. Rendelhet tőlünk teherautót sofőrrel, vagy ugyanezt egy esetleg két plusz emberrel is. Bízza teendőit profi munkatársainkra. A 0-24 Transport Anglia mind a 48 megyéjében képes Önnek a legjobb szolgálatásokat nyújtani.
Mire számíthat? Zökkenőmentes, rugalmas költöztetésre, tökéletes helyismeretre, profizmusra, szakértelemre. A nap minden órájában, a hét bármely napján elérhetők vagyunk megbízóink számára. Válasszon minket!

sminkmester képzésA mai világban már, ha egy nő nem tud legalább alap szinten sminkelni, az furcsa. Hiszen igyekszünk szépek lenni és igyekezni is kell, hiszen egyre nagyobbak az elvárások a világból. Persze én sem gondolom, hogy a sminktől lesz valaki szép, de azért sokat tud dobni az emberen, egy kis kendőzés, variálgatás itt-ott, kiemelni a meglévő szépséget, javítani az apróbb vagy épp nagyobbacska hibákat. Én sminkesnek tanultam a profisminkiskola.hu sminkes képzésén, így mindig igyekszem a tökéletes megjelenésre törekedni a magam részéről is, de a vendégeimnek is mindig azt próbálom sugallni, hogy egy előnyös smink bizony nem csak jeles alkalmakkor válik hasznukra. Egyre többen jönnek hozzám nappali sminkre és hamaros elvégzem a sminkmesteri képzést is a Glamour Makeup Academy alap sminkes képzése után, akkor pedig már szeintem fogok egy-két fogást mutatni a vendégeimnek is, amivel ők is könnyebben boldogulnak a mindennapokban és több önbizalommal, nőiesebben tudnak élni a mindennapokban. Most épp a divat szakmában próbálgatom a szárnyaim, extrémebb sminkek készítésével.