Monthly Archives: december 2016

Barack pálinkaEngem bízott meg a főnököm, hogy a külföldi partnereinknek vásároljak valamilyen magyaros ajándékot. Teljesen tanácstalan voltam, hogy mégis honnan vegyek olyan emléket, amit egy külföldi, Magyarországra érkezve értékelni tud. Egyik barátom javaslatára kerestem fel a hungarikumbolt.hu weboldalt, ahol temérdek ilyen ajándékot lehet venni. Borok, pálinkák, likőrök, mézek, lekvárok, csokoládék és fűszerek kaphatóak. Tényleg nemtől és kortól függetlenül mindenki számára megfelelő ajándékot találhatunk a weboldalon. A külföldi partnereinknek végül egy-egy díszdobozba csomagolt, különleges magyar bort vásároltam, hozzá somlekvárral, amik nagy sikert arattak. Megspóroltam rengeteg időt és pénzt, hogy nem kellett elautóznom a városba, boltról-boltra járni. Gyorsan, precízen kézhez kaptam a termékeket, így én is csak ajánlani tudom az oldalt. Azért is örülök, hogy rábukkantam a hungarikumbolt.hu-ra, mert bármely neves alkalom közeledtével, nem kell sokat gondolkodnom azon, hogy mivel lepjem meg szeretteimet.

medálMár több hete űz azzal a családom, hogy áruljam el, mit szeretnék a karácsonyfa alatt találni. Kérésük alól megpróbálok minden esetben kibújni, hiszen nem gondolom úgy, hogy a szeretet ünnepének az ajándékozásról kellene szólnia, sokkal inkább a  családi együttlétben látom az értelmét. Persze tudom, hogy a szokások szerint ilyenkor kell megajándékoznunk szeretteinket, de véleményem szerint ahhoz, hogy én örömet szerezzek valakinek nem szükséges a karácsony és régen rossz, ha csak ilyenkor tudunk leülni és beszélgetni azokkal, akik fontosak nekünk. Vitát azonban elveim miatt nem szeretnék, így megpróbáltam keresni valamit, amit egyébként is megvásárolnék magamnak. Egy prémium ékszer webáruház elehetőségét adtam meg végül családtagjaimnak, ahol egy fehérarany színű szív medált néztem ki magamnak. Ez ugyanis nagyon jól illik a ruhámhoz, melyet a szilveszteri buliba szeretnék majd felvenni. A medál megrendelését karácsony utánra terveztem, de ha örömet szerzek azzal, hogy megvásárolhatják számomra, akkor lemondok a rendelés folyamatáról.Itt is böngészhetsz:www.ekszerragyogas.hu

búvárszivattyúMély fúrt kút van az udvarunkon, igazából veteményesünk nincsen így három dologra szoktuk használni.. Egész nyáron a kútról mossuk a kocsit, onnan fürdetjük a kutyáinkat és van egy nagy, 4 méter átmérőjű medencénk, amit szintén a kútról szoktunk feltölteni. Jó minőségű vize van, bevizsgálatattuk, úgyhogy bátran lehet benne nyáron fürdeni, semmi bajunk nem lesz. Tavaly nyár végén leégett az előző szivattyú motorja, de már idény vége volt, gondoltam nem veszek másikat csak majd tavasszal. Már csak azért is, mert nem volt kedvem elmenni utána nézni. Viszont kerestem hidrofor tartályt a neten és a szivattyubolt.hu-ra keveredtem emiatt, akkor meg láttam, hogy van ott is búvárszivattyú is olcsón, szóval gondoltam, hogy megrendelem egybe a kettőt és akkor azzal sem kell többet foglalkoznom, mert el lesz intézve, illetve nem kell kétszer fizetni a szállítási költséget sem. Szóval már meg van a tavaszra a búvárszivattyú is, bár még a leengedéssel mindenképpen megvárom amíg elmúlnak a fagyos idők, télre úgy sem szabad lent hagyni.

lift plakátNemrég kezdtünk vállalkozásba a férjemmel, és az elmúlt pár napot azzal töltöttük, hogy a legjobb marketing lehetőségeket felkutassuk. Nagyon sok mindent megnéztünk és egy-két dolgot kis próbáltunk, de leginkább a liftreklám plakátok jöttek be. Ezekkel olyan közönséget értünk el amit az online felületeken nem tudtunk elérni. Az offline reklámozás ugyanis teljesen kortalan és minden társadalmi réteghez elér egyaránt, legyen akár egy lakótelepi panelház liftjében akár egy irodaházban. Mivel nekünk nemcsak a fiatal vagy az úgynevezett aktív korosztály érdekes üzleti szempontból, ezért a reklámunkat is úgy kellett kitalálni, hogy mindenkit egyaránt megközelítésen. A liftekben a helyzet plakátok pedig mindenkinek egyformán szem előtt vannak. Mióta kihelyeztettük a reklámplakátokat, azóta felpörgött a forgalmunk, jelentősen több a bevételünk, végre beindult a vállalkozásunk. Sok új vásárlótól kapjuk vissza az információt, hogy a liftek reklàm plakátjain látták a hirdetésünket és ott ragadta meg a figyelmüket a termékünk.