Monthly Archives: november 2016

linképítés

linképítés

Az adatbázisodba beviszed az ügyfelet és azt is, hogy mikor cserélted a gumiját és milyen állapotban van a gumija.
Készítesz egy online időpont foglaló rendszert, ahol bárki beléphet és bejelölheti mikor viszi az autóját.
A rendszert úgy állítod be, hogy a következő gumicsere időszak előtt 2 héttel elindul egy email sorozat, melynek egyetlen célja az, hogy foglaljon időpontot tőled…
Az automata rendszered figyeli azt is, kinek milyen állapotú a gumija és akinek már lassan cserélnie kellene a gumiját annak egy spéci ajánlat megy ki, amiben ingyen felszereled a gumikat ha tőled vásárolja meg az új autógumikat.
A rendszerben rögzíted az újabb gumicserét és a legközelebbi gumicsere időszakban már speciális emailt küldesz ki hűséges ügyfeleknek, akik már több alkalommal is nálad cserélték a gumikat. nekik adsz egy ajándék kávékupont vagy amit szeretnél… Az újaknak egy másik emailt küldesz ki más ajánlattal.

Az autógumiscég rendszere így alkalmas lesz arra, hogy megtöltse a napokat munkával és később statisztikákat és riportokat is tudsz készíteni…

…tehát a legnagyobb előnye az automatizálásnak az, hogy önműködő rendszered lesz amivel növekedni tudsz! Mit lehet automatizálni a marketingben?

Automatizálni tudod…
- az email kiküldést
- a számlázást + bankkártyás fizetést
a feladatok kiosztását
az értékesítést
a kommunikációt
és minden mást ami egy esemény hatására történik…

Az automatizálást először papíron tervezd meg, írd le mit szeretnél automatizálni és rajzold le a csatornát (funnel) és az eszközöket melyekkel mozgásba tudod hozni a potenciális vevőket.
Automata marketing rendszer tervrajz
Az angol nyelvterületen SALES FUNNEL-nek hívjuk az értékesítési csatornát vagy más néven tölcsért.
A fennti példát ha megnézed látni fogod, hogy minden lépést meg kell tervezned majd. Nézzük meg milyen elemeket kell feltüntetned majd a folyamatod ábrázolása során… – Seo pr cikk linképítés

öntözőrendszerNovember végére minden öntözőrendszert fagymentesíteni kell annak érdekében, hogy a téli fagyok ne tegyenek bennük kárt és a következő tavasszal el lehessen indítani azokat. A feladatot komolyan kell venni, hiszen ha nem fordítunk rá alapos figyelmet, akkor a téli fagyok komoly károkat képesek tenni benne. Az idei tél ráadásul hidegebb lesz az előrejelzések szerint, így jobb félni, mint megijedni alapon mindenképpen érdemes foglalkozni a témával. Ha mi magzunk nem értünk az öntözőrendszer téliesítéséhez keressünk minél hamarabb egy szakembert, aki még a stabil fagyok és hosszan tartó mínuszok megérkezése előtt cselekedni tud öntözőrendszerünk védelme érdekében. Ha sokáig várunk ezzel a rendszerben megfagy a víz, ami szétfeszítheti a csatlakozókat, tönkreteheti a szórófejeket. Ezek megjavíttatása tavasszal komoly összegbe kerülhet, így azt gondolom költséghatékonyabb megoldás, ha a következő hetekben megoldjuk vagy megoldatjuk a locsolási szezon végi víztelenítést, így megkíméljük öntözőrendszerünket tavaszra.