Monthly Archives: július 2016

nepáli ékszerekEgy alkalommal a cégünknél a főnök szólt, hogy karácsonykor a céges vacsorán egy ajándékozást is szeretne csinálni. Arra gondolt, hogy húzhatnánk neveket és apró ajándékkal lephetnénk meg egymást. Szerencsére nagyon jó kis kollektíva alakult ki a munkahelyemen, így mindenki beleegyezett és már húztuk is a neveket. Nagyon boldog voltam, amikor megláttam, hogy az egyik legjobb barátnőmet húztam. Ennek köszönhetően nem volt nehéz dolgom, mert tudtam, hogy miket szeret, mi az, aminek nagyon örülne. A buddhista dolgokért oda van, ezért keresni kezdtem egy boltot, de sajnos a környékünkön ilyen üzlet nem volt, ezért megkérdeztem a Férjét, hogy honnan szokta beszerezni a buddhista tárgyakat. Ő ajánlotta a Pránashop-ot, ahonnan füstölőktől elkezdve a fali függőkön, brokátokon keresztül a szobrokig, maszkokig minden rendelhető volt. Hamar meg is rendeltem egy csodaszép karperecet, plusz még egy könyv is belefért a megadott 3000 Ft-os értékhatárba. Mondanom sem kell, mekkora volt az öröm az ajándékozásnál.

üzemtervező programHa egy mérnöknek azt mondjuk Cadmatic, biztos tudja, hogy egy tervező szoftver nevét emlegetjük. Minden szakmának megvan a maga eszköztára, amivel gördülékenyen tud dolgozni. Én adminisztrátorként iktató programokat kellene, hogy használjak, de mi beérjük az excel táblával is, hiszen a cégnek papírra sincs pénze (lenne, csak ki tudja hova lesz a pénz), nem hogy különleges programokra. Igazából tökéletesen meg tudjuk oldani az adminisztrációt különleges program nélkül is. Azonban vannak olyan területek, ahol speciális program nélkül, akár tervező program nélkül nem biztos, hogy olyan könnyen menne a munka. Mivel régen nem voltak tervező szoftverek és épültek például épületek, úgy gondolom megoldható tervező szoftver nélkül is, de ha már van ilyen, miért ne használnák ki a lehetőséget. A technika adta lehetőségek új távlatokat nyitnak minden fele. Könnyebb a dolgunk, ha keresünk egy receptet, vagy bármit. A munkafolyamatokban is sokkal hasznosabb. Bár én sokat veszekszem a gépekkel, de azt be kell valljam, hogy hasznosak.

merida futóbicikliBevallom, már unom, hogy körülöttem olyan sokan panaszkodnak arra, hogy nincs idejük sportolni, pedig mindent elkövetnek annak érdekében, hogy legalább napi pár perc mozgás beleférjen az életükbe. Közülük sokan talán nem is sejtik, hogy rossz embert találtak arra, hogy sajnáltassák magukat, mert én azt vallom, hogy ha valaki mozogni akar, akkor az tud is mozogni. Én például a legpraktikusabb megoldást választottam a helyváltoztatásra, kerékpárra ülök. Idén tavasszal szereztem be egy Merida kerékpárt mely segítségével mobilabbá váltam és a reggeli testmozgás is megvan mire beérek a munkahelyemre. Érzem, hogy a  biciklizés átmozgatja szinte minden porcikámat, jót tesz az erőnlétemnek és nem mellékesen még boldogsághormont is termel, amire minden embernek szüksége van. Időben sem járok rosszabbul, hiszen én ugyanannyi idő alatt eljutok az irodába a bicikli nyergébe pattanva mint szomszédasszonyom, aki a tömegközlekedést részesíti előnyben miközben siránkozik, hogy a munkahely és a család mellett nincs ideje megmozdulni sem.

biciklikFriss biciklis vagy tapasztalt bringás vagy? Most kezded csak megismerni a világot két keréken vagy már rutinos bringázó vagy? Bármelyik kategóriát is képviseled válassz minőségi biciklit társadnak. A Kellys kerékpárok a legjobbat nyújtják a számodra! Minőségben, felszereltségben, tudásban és árban is! Válaszd a legjobbat és érd el könnyebben a célodat! Javíts meg az országúti idődet, küzdj le minden akadályt a hegyi utakon, légy egyre jobb amatőr bringás vagy kezd el a keményebb edzéseket! Legyen mindig tökéletes bicikli alattad! Váltsd valóra az álmaidat, bringázz egy kiváló biciklivel a felkészüléseken, a munkába menet, a versenyek idején és a családi kirándulások alkalmával is. A Kellys kerékpárokkal mindez könnyen elérhető lesz a számodra. Válaszd a 6 hónapos ingyen hitelt és tervezhető, vállalható lesz majd a fizetés! Bringázz minél többet és érd el a céljaidat Te is Kellys kerékpáron! Válaszd azt, ami a legjobb neked!

ceglogo-himzesCéges formaruha szállodáknak! A céges megjelenés fontosságát nem is kell hosszan sorolni a szállodák esetében. Nincs ma olyan szálloda vagy hotel mely ne követelné meg dolgozóitól a céges formaruha viselését. A logózott formaruháknak azonban a céges megjelenés mellett minőségi viseletet, kényelmes és komfortos munkavégzési lehetőséget is biztosítania kell. Ezek mellett fontos lehet az is, hogy ne gyűrődjön meg egy műszak alatt, hiszen egy recepciós, egy pultos, egy pincér csak úgy lehet elegáns, ha tökéletes a megjelenése. A minőségi munkaruházatok és a szállodai hímzések, logózások ma már online is elérhetőek, így villámgyorsan megrendelhetőek a kényelmes és egyedi munkaruházatok. Egy szállodai formaruha akkor tökéletes, ha kényelemes, ha szépen hímzett, ha nem gyűrődik és ha hosszú élettartamú. Ezért érdemes az online polcokon minden esetben a minőségi termékeket keresni. Legyen minden szállodai dolgozó és munkaadó elégedett az új formaruhákkal!

ajandekSzeretek esküvőkre járni, de sajnos mostanában az enyémen kívül nem nagyon voltam. Szerencsére egy ismerős pár fél év múlva összeházasodik, így hivatalosak vagyunk egy esküvőre, már alig várom. Azért izgalmas még a dolog, mert én is besegítek a szervezésbe. Szeretem az esküvők világát, tehát most látom, hogy szép időszak áll előttünk. Ezen kívül pedig úgy tűnik, hogy testvérem is férjhez megy, tehát, ha minden jól megy, jövőre két esküvőn is részt vehetek. Keresztelő ajándék azonban nem fog kelleni, egyelőre úgy tűnik, sehol nem várható baba. Azért várom, mert bármikor kiderülhet, bárkiről, én csak örülnék, ha esküvők mellett még valahol baba is születne. Az esküvő után férjem és én tervezzük a gyermeket, reméljük, hamarosan össze is jön, de hát magunknak nem fogunk keresztelő ajándékot venni. Izgalmas időszak ez minden szempontból, az biztos. Igyekszem ezen kívül a szürke hétköznapokat színesebbé tenni, mert nagyon nem jó belefásulni a mindennapokba. Ezért vállaltam el az esküvő megszervezését és ezért megyünk egyre gyakrabban kirándulni is.