Monthly Archives: június 2016

babygolya-shopA kisgyerekes családoknak időből van a legkevesebb. Néha az egész nap egy folyamatos rohanásnak tűnhet. Olyan rohanásnak, amelybe már nem fér bele a bevásárlás, az új gyerekbútorok, autósülések, járókák és etetőszékek megvásárlása. Kicsikkel vásárolni hagyományos üzletekben amúgy is fárasztó, így sokan csak halogatják a szükséges holmik beszerzését. Az online bababolt segít a családoknak abban, hogy mindent egy helyen, otthonról is beszerezhessenek. A virtuális polcok roskadoznak a kiváló minőségű termékektől ráadásul a legjobb árakon! Így minden elfoglalt szülő a nappalija nyugalmából, a saját időbeosztása szerint válogathat és vásárolhat ezentúl. Egyszerű lesz az új babakocsi, az első puhatalpú kiscipő, a tricikli és az építőkocka megrendelése! Könnyeden megy majd a vásárlás és még a cipekedéssel sem kell majd bajlódni. A futárszolgálat átvállalja ezt a feladatot, így még kényelmesebb, még komfortosabb lehet majd a vásárlás.

palyazatAz Európai Unió által biztosított pályázatok nagyon széles körben elterjedtek és a hazai pályázók nagyrésze megszerette és használja az általuk nyújtott lehetőségeket. Mindenféle szakirányt magában foglal és a különböző iparágak, kereskedelmi és vendéglátó egységek veszik ezt igénybe, a teljesség igénye nélkül. Szinte mindenre van lehetőségük a pályázatok kiírása annyira széles skálán mozog és rengeteg fejlődésre és hosszútávú beruházásra van lehetőség, ami a kölcsönös üzleti érdeket és a haladást tartja szem előtt. Legyen szó az oktatásban a technikai fejlesztésekről, például laptopok beszerzése, vagy fűtés korszerűsítés, vagy a szelektív hulladék gazdálkodáshoz kiírt pályázat, itt bárki megtalálja a saját cégének, vagy társasági formájának megfelelő pályázatot és forrást. Az éppen aktuális pályázatok nyomon követhetők online is, de vannak erre a célra szakosodott cégek, akik azonnal jelzik és meg is csinálják a pályamunkát, ha az kiírásra kerül. Érdemes az ilyen lehetőségeket számításba venni egy-egy Eu-s pályázat alkalmával, hiszen nem elég beadni magát a pályázatot, azt elő is kell készíteni, hogy megfeleljen a követelményeknek és elkönyvelhessük a sikert ezzel is.

bubifociJön a nyár, a szabadtéri játékok ideje. A sportolást a mozgás a kicsik lételeme és nekünk, szülőknek az a feladatnunk, hogy olyan játékokat biztosítsunk gyermekeink számára, melyek biztonságos sportolást, új élményeket és remek izgalmakat biztosítanak a számukra. A bubifoci éppen ilyen. Legyen szó gyermeknapról vagy születésnapról, nagyobb családi összejövetelről vagy névnapról a buborékfoci ideális meglepetés lehet a gyerekek számára. Igazi sportolás, fergetegesen jó mulatság, különleges fociélmény és nagyszerű játék egyben. A bubifociban nincsenek szabályok, szabad a fellökés a továbbgurítás, a ballon-ballon elleni közelharc. A gyerekek élvezni fogják ezt a különleges focit és mi, szülők nyugodtan, hátradőlve nézhetjük őket és szurkolhatunk nekik, hiszen a buborékokban biztonságban tudhatjuk csemetéinket. Szerezzünk nekik sok-sok bubifoci élményt a nyáron! Sportoljanak, játszanak, szórakozzanak az idei vakáció alatt minél többször ezekben a hatalmas ballonokban!