Monthly Archives: május 2016

Grendha gyerek szandálTélen én előnyben részesítem a majdnem térdig érő csizmát. Azonban enyhébb időkben, télen a bokacsizma nagyon kényelmes tud lenni. Volt egy bokacsizmám, amit nagyon szerettem, azonban sajnos elkezdett leválni a talpa, így használhatatlanná vált. Sajnos ki kellett dobni. Ebben az évben már nem vettem új bokacsizmát, de terveim között szerepel, hogy jövőre megajándékozom magam egyel, persze a térdig érő csizma mellé. Nem baj, ha egy téli szezon alatt több féle cipőt is hordunk, így meghosszabbítható az időtartamuk. Azt, hogy hol fogok venni bokacsizmát, még nem tudom, mert számomra a külső és a minőség nagyon fontos. Amit biztosan tudok tapasztalatból, hogy ha valami drága, még nem biztos, hogy minőségileg is jó. Éppen ezért meg szoktam nézni minden üzletet, ahol cipőt árulnak, mert bárhol találhatok kincset. Most azonban jön a nyár, reméljük szép nyarunk lesz, és legalább akkor nem esik az eső, amikor nyaralunk. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert átlagban jól kifogtuk a „jó” heteket, persze volt egy-két év, amikor az esőé volt a főszerep. De nem akarom elkiabálni, hogy ebben az évben is velünk legyen. Ide kattints: http://www.lifestyleshop.hu/

webshop-keszitesÉrtékesítsd a termékeid hatékonyabban!
Amint kiválasztottad a termékeket azonnal fel is kell töltened a webáruházadba és indulhat is az értékesítés. De mielőtt elindulnál kérlek fontolj meg pár fontos dolgot!
A termékinformációk mit tartalmazzanak? Nem mindegy a webáruház készítés során http://www.netkreativ.hu/webaruhaz-keszites.html hogyan döntesz.
Méretek : A ruhaneműk esetében a vásárlóknak tudniuk kell milyen hosszú a nadrág szára vagy milyen széles a dereka, mert nem tudják felpróbálni. Minden méretet írj ki, hogy ne legyen sok a visszaküldött termék. A bútorok esetében jó azt tudni milyen széles magas és milyen mély a bútor, mert így tudom megnézni jól néz-e majd ki nálam összerakva.
Tartozékok : A termékhez szükséges-e elem és tartalmazza-e a csomagolás? A nyomtatóhoz kapok tintapatront is? A borotvához jár tartalékpenge is? A csónak ára tartalmazza az evezőket is? Mindent le kell írnod, mert ezek hiányában sokan elbizonytalanodnak és ez ugye a legrosszabb mert nem vásárolnak…
Kompatibilitás : A külső merevlemez csatlakoztatható a számítógépemhez? A fényképezőgépem kezelni fogja ezt a memóriát? Az autómba biztosan ez az olajszűrő kell? A legtöbben ilyen problémák miatt nem mernek vásárolni vagy megrendelik de rosszat és visszaküldik majd neked.