Monthly Archives: február 2016

konyha készítésValaki igazán elmagyarázhatná, hogy az emberek (közöttük sokáig én is) miért gondolják azt, hogy az egyedi bútor készíttetés sokkal költségesebb dolog mint a kész bútor megvásárlása. Szerintem a tudatlanság és a dolog nem ismerése okozhatja ezt, hiszen mint ahogyan én sem számoltam ki sokáig, hogy mennyibe is kerül egy új, de még átalakítandó bútor, úgy más sem számolja ki szerintem. Mikor azonban konyhabútoromat le kellett cserélnem a lakás falainak áthelyezése miatt eszembe jutott, hogy nem régen szomszédasszonyom az általa megrendelt, majd elkészült egyedi konyhabútort dicsérte. Este, férjem hazaérkezése előtt át is kopogtam hozzá és elkértem a konyhabútor stúdió elérhetőségét, közben pedig megcsodáltam a klasszikus konyhabútorát. Azonnal tudtam, nekem is egyedi konyhabútorra van szükségem, bár én a rusztikus konyhabútorokért rajongok. Másnap felhívtam a konyhabútor szalont, ahonnan ezen a héten fog kijönni egy szakember, akivel megbeszélhetem milyen konyhaszekrényt szeretnék látni otthonomban.

e-liquidekAzt hiszem nyugodtan kimondhatjuk, hogy az e-cigaretta a huszonegyedik században indult el hódító útjára. Elterjedését segítette, hogy füst hatást utánozva belopta azok szívébe is magát, akik nem kívántak tovább dohányozni (a nikotinmentes változatnak köszönhetően) és azok is megszerették, akik csak kicsit egészségesebben szerettek volna élni. Persze az e-cigi által kibocsájtott füst valójában nem is füst, hanem az eliquid párája, ami rendkívül hasonló a külső szemlélő számára a füsthöz, ám káros anyagtól mentes. A hagyományos cigarettáról váltás esetén azonban tudni kell, hogy az e-cigaretta nagyon jó alternatíva annak köszönhetően, hogy utánozni képes a fizikai és a lelki hatásokat is, ízre azonban nem fogunk teljesen megegyezőt találni az eliquidek között. Hogy mi az az eliquid? Az a folyadék, mellyel tölthető az e-cigaretta patronja. Ez tulajdonképpen egy ízesített folyadék, mely alapja már alacsony hőmérsékleten is légneművé képes válni az akkumulátorból kapott elektromos áram hatására.

mosogatótálcaÉpítőiparban munkálkodó cégeknek javasoljuk a blancomania.hu weboldal felkeresését, mely egy főként mosogatókat értékesítő webáruház. Egy helyen megtalálhatóak a prémium minőségű mosogatótálcák, mosogatómedencék, mosogató csaptelepek, páraelszívók, hulladéktárolók stb. Különböző méretben, anyagban (silgránit, kerámia, inox és rozsdamentes)és beépíthetőségi szempontból csoportosítva mosogatók kaphatóak. Ha szettben vásárolnak (mosogató + csaptelep vagy páraelszívó, vagy hulladéktároló), akkor 3% kedvezmény jár. Rendelés esetén van lehetőség személyes átvételre, amivel megtakaríthatja a szállítási költséget, de az ország bármely részére 3175 Ft ellenében házhoz/céghez viszi egy GLS futár. Amennyiben személyesen is meg szeretné tekinteni a kínálatot, a kínálat egy része megtalálható egy budapesti bemutatóteremben. Mindezen túl, lehetőség van egyedi konyhabútorok tervezésére, természetesen díjtalanul. Amennyiben kérdése van, bátran hívja munkaidőben az ügyfélszolgálatot, vagy írjon nekik levelet e-mail címükre!