Monthly Archives: október 2015

CT 2000 asztali víztisztítóWeboldalunk amellett, hogy folyamatosan alacsony árakkal és kedvezményekkel várja a kedves érdeklődőket, minden hónapban egy-egy termékre külön fantasztikusan nagy kedvezményt biztosít. Szuper akciós termékeink között találhatja meg minden alkalommal ezeket a termékeket. Jelenlegi szuper akciós termékünk nem más, mint a csapra szerelhető kétfázisos víztisztító, mely ráadásul ajándék szűrőbetéttel, kulaccsal lehet most az Öné. Ez a szenzációs víztisztító berendezés a lehető legszuperebb áron, 29 990 Ft helyett, mindössze 19 990 Ft-ért lehet az Öné, ha most rendeli meg. A csomag tartalma tehát egy CT2000-es asztali víztisztító, mely kétfázisos és csapra szerelhető, egy kétrészes szűrőbetét szett, mely a CT2000-es asztali víztisztítóhoz szükséges, illetve egy EQUA BPA mentes műanyag kulacs. Ennél jobb ajánlatot tehát keresve sem találhat sehol a víztisztítók piacán. Szuper termékek, szuper áron a legjobb minőségben. Ezért már megéri benézni weboldalunkra.

galériaágyMinden szülő eljut oda, hogy le kell cserélni a kiságyat a gyerekszobában. Ahogyan nőnek a csemeték úgy lesz szükség nagyobb és másfajta alvóhelyre. A rácsos ágyak után következhet a korláttal rendelkező fekhely, mely megvédi a kicsiket a leeséstől. Amikor már még nagyobbak és esetleg testvér is érkezik a családba szóba jöhet az egymásra épített ágy beszerezése is. Ez remek megoldás arra, hogyha két gyermeket kell egy szobában elhelyezni, vagy ha egy gyerkőcnek szeretnénk íróasztalos vagy játékkuckós helyet kialakítani.  Az emeletes ágy olcsón a legjobb, méghozzá akkor, ha azt házhoz is szállítják a kérésünkre. Ma már online is miden elérhető, így a kedvező áru emeletes ágyakat is megtalálhatjuk a virtuális polcokon. A házhoz szállításról a webáruház gondoskodik, így nekünk csak a kényelmes böngészés és a komfortos vásárlás teendői maradnak. Minden gyerek vágya, hogy neki is emeletes ágya lehessen, a kedvező árakkal ez ma már könnyen megvalósulhat. Elég néhány kattintás és máris elmerülhetünk a fiús és a lányos változatok között.

kézfertőtlenítő gél választékMunkahelyem új címre költözött és természetesen nekem is ki kellett venni a részem a költözésből. Ilyenkor nem csak a használt dolgok kerülnek elő, hanem a régen félretett, poros és piszkos tárgyak, eszközök. Ezeket is ki kell pakolni, hiszen a rég helyen nem hagyhatjuk. Ilyenkor nagyon esélyes, hogy a ruhánk és kezünk kicsit piszkos lesz. Nem akartam minden percben vízhez szaladgálni, hogy kezet mossak, hiszen annyi mosás után teljesen kiszáradt volna a bőröm. Volt nálam kézfertőtlenítő gél. Ez tökéletes volt arra, hogy a régi holmik pakolása után megtisztítsam a kezem. Így a sok dolog, ami az évek során felhalmozódott rendben el volt pakolva és a kezemet sem éreztem koszosnak. Nem csak a munkahelyem költözött, de én magam is költözés előtt állok. Nincs lehetőségünk mindent kicserélni az új lakásban, így kénytelenek leszünk mindent jó alaposan kipucolni. Nem vagyok finnyás, de azért a lakókörnyezetemre mindig figyelek, hogy megfelelően higiénikus legyen. Nem tudhatom, hogy az előző lakónak mennyire volt ez fontos.

baleseti kártérítésekSajnos a közlekedési balesetek száma nem csökkent a hidegebb időjárás bekövetkeztével sem, szerte a világban nagyon sok közlekedési baleset történik napi szinten. Ezekben nagyon sok vétlen résztvevő is megsérül, nagyon sok vagyontárgy megy tönkre. Ez utóbbi bekövetkeztén sem egyszerű túltenni magunkat, ám tapasztalatom szerint mégsem az anyagi kár feldolgozása tart a legtovább. Néhány baleset miatt a saját munkámon keresztül látom, hogy milyen komoly lelki sérülések is szerezhetőek a testi sérülések mellett, olyanok, amelyeket talán egy egész élet alatt sem lehet feldolgozni. Ez a folyamat hosszas és anyagilag is megterhelő lehet a család számára, így mindenképpen érdemes baleseti szakértők segítségével baleseti kártérítés iráni igényt benyújtani. A szakértői csapat azonnal rálátással van  a közlekedési baleset okán a gépjármű sérüléseinek javítási költségeire és el tudják azt is dönteni, hogy érdemes-e személyi sérülés miatti baleseti kártérítési igényt is benyújtani, van-e annak jogi lehetősége. Baleseti kártérítés hasznos információk: www.baleseti-karterites.com

dekorálós bélyegzők Könnyítsd meg Te is a munkád a Colop bélyegzőivel! Én most éppen az óvodai dekorációk elkészítéséhez vettem igénybe a fiókokban meglapuló régi bélyegzőinket. Az év eleji farsang óta nem használtuk ezeket a darabokat. Akkor a díszítéshez és a tombolához bélyegeztünk velük. Most, hogy itt az ősz, a Halloween dekorációinak elkészítésnél fogjuk majd használni. Persze ehhez újabb bélyegzőgumikat kellett rendelnünk. A bélyegzőház tartós és az önfestékező rendszer jól működik, ezért csak az új mintákat kellett megrendelnünk a készítőtől. A pókok, tökök, boszorkányok veszik most át az álarcok és maskarák helyét. A bélyegzőkkel gyors lesz a meghívók, szórólapok, dekorációk elkészítése. Az online rendelés pedig leegyszerűsíti a beszerzést, hiszen elég néhány kattintás ahhoz, hogy máris leadhassuk újabb igényünket a készítőnek. A gumilapok cseréje nagyon egyszerű, ezért ezt mi magunk is el tudjuk majd végezi ha megjöttek a új lenyomatokat adó darabok. Használd Te is a bélyegzőket a munka gyorsabb elvégzéséhez.  Ide kattints: http://www.belyegzo1.hu/

kapuvasalatMűszakilag mondhatni elég analfabéta vagyok, ezért legalább elméletben szeretek tudni a dolgokról, amik körbevesznek. Nem igazán használunk automata kaput, de egyszer valamiért szóba került például a kapuzsanér és hogy az úszókapu jobb vagy a toló kapu. Persze én hozzá sem tudtam szagolni a témához, hogyan is tudtam volna, hiszen sem automata kapum, sem műszaki végzettségem. Utána néztem, nehogy már lemaradjak. Megtudtam, hogy az úszókapuhoz úszókapu sín kell. Meg, hogy vannak nagyon szép kapu forgáspontok, zsanérok. Persze annyira nem ástam bele magam, csak az alapokig. És persze eszembe jutottak a horror filmek is. Nem tartozik a műszaki témához, de amikor a kapunál a vasalat nyikorog, az eléggé hátborzongató tud lenni és persze, hogy pont akkor nyikorog nálad is, mikor megnéztél egy ilyen filmet. Aztán olvastam kapugörgőkről, nézegettem képeket. Azért jó tisztában lenni ezekkel is, hiszen ki tudja, mikor akar az ember például automata kaput. Mikor erre kerül a sor, rögtön rá tudom vágni, hogy nagyjából mire van szükség. Persze azért szakemberre bízom a dolgot.