Monthly Archives: június 2015

Képernyőfotó 2015-07-03 - 16.15.19Új karnist keresel? Szerencsére ma már könnyen lecserélheted a régi darabokat, hiszen online is elérhető a legnagyobb kínálat belőlük. Találsz közöttük fából, fémből és műanyagból készült darabokat. Egy-, két- vagy háromsorosat, konyhait vagy gyerekszobába valót. Kereket, laposat, díszeset vagy egyszerűt, kicsit és nagyot is egyaránt vásárolhatsz. A kínálat tehát hatalmas, arra azonban ügyelned kell, hogy az új karnis illeszkedjen a drapéria és az ablak stílusához és színeihez. Az is fontos, hogy elbírja majd a ráakasztott függönyök súlyát és ügyelned kell a megfelelő rögzítésre is. Ezek után már csak az ízléseden és a berendezés, a lakás stílusán múlik az, hogy milyen darabok kerülnek majd a virtuális kosaradba. Rendelj nyugodt körülmények között otthonról! Így biztosan a legjobbat hozza majd a futárszolgálat. A karnisok és a függönyök központi szerepet kapnak az ablak és a szoba öltöztetésében, ezért ne kapkodd el a dolgot. Böngéssz és vásárolj komfortosan otthonról, ráérősen és zavartalanul!

szabadalom06Biztos vagyok benne, hogy sokan egyetértenek velem abban, hogy a termékek külső megjelenésének, designjának milyen fontos szerepe van abban, hogy mennyire eladható valami. Döntő szempont lehet, ha egy azonos termékkel megrakott polc előtt áll a vásárló és választania kell a pénztárhoz indulás előtt. Ez magyarázhatja azt, hogy miért olyan jelentős szerepű az ipari jogvédelem eszköztárában a forma védelme. Kishazánkban a formatervezési mintaoltalom követelménye az újdonság és az egyéni jelleg, így ezek hiány esetén nem is célszerű elindítani egy formatervezési minta bejegyzési folyamatát. Mikor új egy minta? Akkor, ha korábban azzal azonos minta nem jutott a nyilvánosságra. Ugyanilyen fontos az is, hogy egyéni jellege legyen, vagyis a különleges és az eddigiektől eltérő összbenyomást tegyen a felhasználóra. Mintának minősülhet a termékek egészének vagy részének megjelenése, melyeknek köszönhetően különleges jellegzetesség jön létre a rajzolatnak, színeknek, alaknak vagy felületnek köszönhetően.

Képernyőfotó 2015-06-11 - 22.52.33A könnyed nyári esetékhez nincs jobb, mint egy gyorsan elkészíthető, gyönyörű frizura. A sok előkészület helyett válaszd az egyszerű hajkészítést, válaszd a Vinchi automata hajgöndörítőt és hozz létre mindig újabb és újabb frizurákat az estékre. Alig pár perc alatt igazi loknikat, romantikus hullámokat, dögös és szexi fürtöket vagy éppen lenyűgözően szép egyenes hajat varázsolhatsz majd magadnak. Változz át mindig kedved szerint, légy mindig más és más, az új készülékkel gyerekjáték lesz mindez. Keresd a webáruházak virtuális polcain a megoldást arra, hogy is lehetsz a nyáron saját magad fodrásza! Rendelj most és élvezd a nyári akciókat, a kedvezményeket és az ingyenes házhozszállítást! Hagyd, hogy a futárszolgálat díját a webáruház fizesse. Szóljon ez a nyár a gyönyörű frizurákról, a csodaszép újabb és újabb hajkölteményekről! Engedd, hogy a Vinchi automata hajgöndörítő segítségedre legyen ebben! Vásárolj most és a hétvégén már indulj új frizurával a programodra!