Monthly Archives: március 2015

Képernyőfotó 2015-04-03 - 21.43.05Közeledik a tavasz és ezt nyugodtan ki merem jelenteni, hiszen a saját mindennapjaimban érzem. Évről évre megérzem a szép napok érkezését, melyet leginkább a szervezetemet kifejezetten irritáló virágok nyílása jelez. Persze nem panaszkodok, örülök, hogy a hideg napokat felváltja a jobb idő és végre levehetem a vastag nagykabátot és előszedhetem vékonyabb, csinosabb ruháimat. Nem probléma a fák és virágok kinyílása, ha az ember felkészül rá és megtalálja a számára leginkább megfelelő, allergiára és asztmára való készítményt. Nekem az Allix vált be, mely magába rejti a torma, a fokhagyma és a gyömbér hatóanyagai mellett a citrus, a zöldtea kivonat és a petrezselyem jótékony hatását is. Ezek alkalmazása az utóbbi időben háttérbe szorult, pedig őseink szívesen használták valamennyit a népi gyógyászatban többféle betegség kezelésére. Ma ezek javasolása helyett antibiotikumokat alkalmaznak elsősorban, melyek bizonyítottan hozzájárulnak az allergiás és asztmás betegek számának megnövekedéséhez.

Képernyőfotó 2015-04-03 - 18.12.37Egy jó szakember kincset ér! Az, aki kizárta magát a lakásából, akinek beletört a kulcsa a zárba bizonyára mindent megadna azért, hogy gyorsan megoldódjon a problémája. Mindennek van azonban ésszerű határa. Ma már nem kell feltétlenül újabb problémákat generálni ahhoz, hogy ezek az esetek megoldódjanak. A zárnyitás Budapesten már roncsolás nélkül is lehetséges! Nem a feszítővas és a fúró a megoldás! A jó szakember nagy tudással, hatalmas rutinnal és megfelelő finomzárnyitó eszközökkel rendelkezik, így sérülésmentesen nyitja ki az ilyen esetek legnagyobb százalékában az otthonok, az irodák ajtaját. Ezzel pedig jelentős összegeket spórol meg nekünk! Éppen ezért valóban kincset ér, már ha Őt hívjuk segítségül. Egy gyors keresésen a neten hamar megtaláljuk a megfelelő telefonszámot és így gondoskodhatunk arról, hogy a már meglévő probléma nem legyen még nagyobb! Az éjjel-nappal hívható szervizhálózat szabad és munkaszüneti napokon is gyors és hatékony segítséget nyújt mindannyiunknak!

Képernyőfotó 2015-03-06 - 10.51.54A méretre készített bútorokkal rengeteg üresen maradt helyet beépíthetünk a lakásban. A gyári sablon bútorok nem fedik be tökéletesen a sarkokat, nem tudnak idomulni a speciális, egyedi tetőszobákhoz, a lépcsőfeljárókhoz vagy a kisebb vagy nagyobb előszobákhoz. Előfordul, hogy a fürdőszobában támad nehézségünk a boltban kapható, előregyártott bútorok elemeivel. A méretre készített bútorok azonban tökéletesen illeszkednek a már meglévő bútorokhoz, a falak dőlésszögéhez és a mi igényeinkhez. Több rakodóhelyünk lehet, elbújtathatjuk a háztartási gépeinket, elrakhatjuk végre az összes cipőnket és kabátunkat, és a gyereknek is egyedi és praktikus gyerekszobát alakíthatunk ki a segítségével. Az egyedi bútorgyártás ma már nem sokkal drágább, mint a készen vett gyári darabok ára, ám mégis sokkal jobban használható, élhető tereket alakíthatunk ki velük. A gyártók figyelnek az igényekre és a felmérés után gyorsan elkészülnek a megrendelt darabokkal, melyeket be is szerelnek otthonunkba.