Monthly Archives: február 2015

Képernyőfotó 2015-02-26 - 15.13.56Zuhanyzó vagy fürdőkád? Minden családban felmerül a kérdés, hogy a fürdőszoba mit is rejtsen? A kényelmesebbek, a lazítást jobban kedvelők számára a fürdőkádak jelentik az egyetlen módját annak, hogy a fürdés valóban élvezhető legyen a számukra. A zuhanyzás szerelmesei pedig ma már rengetegféle módon élvezhetik a tusolást. A vízcseppek jöhetnek oldalról és felülről, érkezhetnek finoman, lágyan mintha egy esőerdőben lennénk és erősebben, szinte átgyúrva a testünket a masszázspanelek segítségével. Közben szólhat a rádió vagy a zene és még akár hangulatvilágítás is fokozhatja a tusolás élményét. Néha a kis hely szab gátat annak, hogy mindkét igény megtestesülhessen. A kádparaván segíthet abban, hogy a család kádfürdőzést kedvelő tagjai és a zuhanyzásért rajongók is egyformán komfortosan tisztálkodhassanak. A paraván elhúzásával igazi zuhanykabin alakítható úgy, hogy közben egyetlen négyzetcentimétert sem kellett elvenni a fürdőszoba területéből. Így mindenki számára tökéletes lehet majd a család legintimebb helyisége.

Képernyőfotó 2015-02-19 - 12.08.00Az erdőt, a mezőt sokféleképpen járhatjuk. Futva, kirándulva és biciklizve is eljuthatunk úttalan utakra. Van azonban még egy mód arra, hogy élvezzük a természetet és egymás társaságát. Ez pedig a quadozás! Quadra ülni régen  a felnőttek kiváltsága volt. Az ő igényeikhez és méreteikhez készítették az első és a sokadig típust is. Így aztán amíg a felnőttek quadoztak a természetben, addig a gyerkőcöknek más elfoglaltság után kellett nézniük. Mostantól kezdve azonban ez már nem igaz. A Pocket Quad igazi élményt ad a kisebbeknek is. A mini változat tökéletesen alkalmas arra, hogy a gyerekek is a felnőttekkel együtt barangolják be a közeli vagy a távolabbi dombokat, erdőket. A négykerekű könnyen és biztonságosan vezethető. Az aggódó szülők beállíthatják a maximális sebességet, így akadályozva meg a gyerkőcöket, hogy átlépjék az előre megbeszélt határokat. A quadozás igazi élmény, melyből most már a gyerekek sem maradnak majd ki. Szünetekben és hétvégente felhőtlen és nagyszerű kikapcsolódást ígér minden kis sofőr számára.

Képernyőfotó 2015-03-03 - 18.34.12Többször és többféleképpen megpróbáltam már berendezni a fürdőszobámat, hiszen átalakítás előtt állunk, tehát a legutolsó csempe és szaniter is ki fog jönni onnan. Visszaépítésnél szeretnék olyan tisztálkodó helyiséget, melyet már gyerekként is megálmodtam nagymamám oroszlánlábas kádjában ülve. Kockás papíron folyt eddig a tervezés, odafigyelve a legapróbbnak tűnő dologra is. Tudom, hogy milyen csempékre vágyok, hogyan szeretném elhelyeztetni azokat a falon és már a burkolólap színével is tisztában vagyok. Férjem persze furcsán nézett rám, amikor előveszem terveimet és arról érdeklődök, hogy nemi melyik tetszik. Mivel láttam rajta, hogy hidegen hagyja a téma taktikát váltottam. Felkerestem egy lakberendezéssel foglalkozó irodát, ahol a Ceramic King fürdőszoba tervező programmal rövid idő alatt 3D-s modellé alakították az általam 2D-ben megálmodott fürdőszobát. Ez sokkal látványosabb képet adott a fürdőszobáról, férjem is könnyebben bele tudta magát képzelni. A lakberendező programnak köszönhetően sikerült kiválasztani jövőbeni fürdőszobánkat.

Képernyőfotó 2015-02-12 - 13.31.47Egy értékesítéssel foglalkozó cégnél alapkövetelmény a jól szervezettség. Nem fordulhat elő, hogy a vevőről nem is tudni, kinek az ügyfele volt. Nem engedhető meg, hogy egy visszahívást kérő vásárló hiába várja a telefon csengését. A jó kommunikáció és a hatékony értékesítés alapja a jól megválasztott CRM rendszer. Ez az ügyfélkapcsolati szoftver nem a cég termékeit, hanem az ügyfeleit rendezi jól átlátható rendszerbe. Képes egy helyen tárolni a régi és az új ügyfeleket, az eddigi eladásokat, a megkereséseket, a panaszos ügyeket és a folyamatban lévő rendeléseket. Nem tűnhetnek el értékes adatok, nem lehet elfelejtett feladat többé, ha egy ilyen remek szoftver segíti a mindennapok munkáját. Egy ilyen rendszer növeli a hatékonyságot, és az elégedett ügyfelek számát. Ez pedig nagyobb profitot és biztos jövőt biztosít a munkatársaknak és a vezetőségnek egyaránt. Aki időben vált, az könnyen megelőzheti versenytársait így piacvezető lehet az adott területen.