Monthly Archives: november 2014

Képernyőfotó 2014-11-26 - 15.22.31Ma már több speciális szolgáltatást nyújtanak a szállodák és hotelek a vendégek részére. Sok helyen van különleges wellnessrészleg, egyes helyeken saját jakuzzi is járhat a szobához. Sok szállásadó nyerte már el a bababarát és a családbarát jelzőt is és vannak olyan szállodák is, ahová kis kedvenceinket is magunkkal vihetjük az üdülés idejére. Nekünk azonban most még ennél is egyedibb szálláshelyre volt szükségünk. Fiúnk ugyanis allergiás, így csak allergiamentes szálloda jöhetett szóba. A szálláskereső Eger egyik hoteljét hozta fel találatul, így meglepetésünkre igen hamar találtunk megfelelő szálláshelyet. A pollenallergia mellett sajnos ételallergiával is meg kell küzdenünk a hétköznapokban, így nagyon nagy segítség volt, hogy a hotel speciális menüt állít majd össze fiúnk számára. Így tökéletes lett az üdülésünk, nem volt semmi, ami meggátolná a felhőtlen kikapcsolódást és lazítást. Nyugodtan használtuk a hotel wellness részlegét, sétáltunk nagyokat a környéken és ismerkedtünk a várossal, hiszen tudtuk, hogy a hotel étterme odafigyel fiúnk megfelelő étkezésére.

mm-kakaovaj-blackfriday-225x225Ajándékozz Karácsonyra természetes alapanyagú bio kozmetikumokat! Lepd meg a szeretteidet a természet csodáival! A gyógyfüvek erejét, a kakaóvaj hidratálását, a sheavaj és mangóvaj különleges szépítő és gyógyító tulajdonságait adhatod ajándékba mindazoknak, akik közel állnak hozzád. A férfi és a női bio kozmetikumokkal a világ kincseit teheted a karácsonyfa alá! Biztosan mindenki örül majd, ha ezeket a termékeket találja a csomagjában, hiszen mentesek mindenféle mesterséges összetevőktől, nincs bennük semmiféle állati eredetű alkotóelem. Igazi szépséget, valódi hidratáltságot, természetes ránctalanítót és öregedésgátlót ajándékozhatsz a natúr kozmetikumok által. A gyerekek, a hölgyek és a férfiak bőre is megérdemli a maximális törődést, a legkiválóbb krémeket, samponokat, testápolókat, pakolásokat, dezodorokat, tusfürdőket. Legyél Te az, aki meglepi őket mindezzel, ajándékozz bio kozmetikumokat minden korosztály számára! Lepd meg őket a természet erejével, a természet csodatévő hatóanyagaival!

 

Az Admiral Konyhastúdió a konyhabútor tervezéskor a megjelenésen, dizájnon kívül különös gondot fordít a praktikus, jól kihasználható konyhabútor elemek tervezésére.

Képernyőfotó 2014-12-31 - 18.20.48Minden lakásban , de főleg a konyhában, fontos a sarkok kényelmes beépítése és az ergonómikus, kényelmes használata.
Egy konyhabútor összeállításban nem szeretjük elveszíteni az értékes helyeket, hiszen az évek során csak gyűlik és gyűlik a rengeteg edény, aminek helyet kell találnunk. A konyhabútorokban lévő sarkok használatára több lehetőség biztosított.
1. polcos sarokelem – előnye, hogy rengeteg edényt, tálat elpakolhatunk benne, hátránya, hogy nehezen hozzáférhetőek az edények, főleg az alsópolc hátúljában elhelyezettek
2. kiforduló ½ króm kosár – előnye, hogy könnyen hozzáférünk az elpakolt edényekhez, hátránya, hogy kevés edényt tudunk bepakolni, sok az elveszett hely sarokban
3. Magic Corner – 4 masszív króm kosár egy mozdulattal kihúzhat – főleg dobozos fűszerek tárolására ajánlott, mert edényekkel viszonylag rosszul pakolható
4. LeMans vasalat – az igazi jó megoldás! Mind a két szint önállóan kihúzható, a vese alakú polcos jól pakolhatók. Megéri az ártát!
Az Admirál Konyhasúdió megadja a megoldást !

 

alafekvofem6kereku40tr6455-350x350-0Halloweenhoz közeledve egyre többet gondolkodok azon, hogy mit fogunk viselni férjemmel jelmezként. Több ötlet is mozog a fejembe, ám ezek közül még nem tudom melyiket fogjuk megvalósítani, hiszen mindegyikhez kellene némi eszköz. Beszéltünk róla, hogy valami félelmetesnek kellene, de a társaságot ismerve tisztában vagyok azzal, hogy ez az ötlet nem lenne túl nyerő. Másik ötletem az, hogy kölcsönkérünk néhány autószerelő overállt, egy dönthető fejtámlás aláfekvőt és a szerszámos ládát, és autószerelők leszünk a buliban. Persze férjemnek ez nem igazán tetszik, de nincs jobb ötlete jelenleg, így nem tartom kizártnak, hogy ez lesz a befutó ötlet idén. Hogy jobban tetszővé tegyem neki a javaslatomat megígértem, hogy belecsempészhet a szerszámos ládába néhány üveg italt is az ennivalók közé. Házigazdáink talán nem fogják rossz néven venni, hogy italt is viszünk, ha őket is megkínálja majd a finom nedűből. A fejtámlás aláfekvő is biztos vagyok benne, hogy jó szolgálatot fog tenni, ha valakit haza kell juttatni a buli után.