Monthly Archives: június 2014

Képernyőfotó 2014-06-23 - 15.39.58Utaznál? Van már elképzelésed, tudod pontosan, hogy hová mennél, vagy még keresgélsz a lehetőségek között? Rövid vagy hosszú hétvégére, nyári szünidőre, családi nyaralásra, wellness hétvégére, olcsó csomagajánlatra vagy bababarát szálláshelyre van szükséged? Akkor nézd meg a wellnessakcio.hu ajánlatait! Wellness szállodák, hotelek csomagajánlatait, akcióit és kedvezményeit találod itt egy helyre összegyűjtve, hogy semmiről se maradj le. Magyarország legjobb szálláshelyei északról délre, és keletről nyugatra egyaránt. Az örök sláger a Balaton, Hévíz, Zalakaros és Gyula mellett számos más település legjobb ajánlatait találhatod meg itt. A kereső leegyszerűsíti a böngészést. Megadhatod a település nevét, az érkezés és az indulás dátumát és egyből látni fogod, hogy az adott helyen és időben van-e még szabad szoba a számodra, számotokra. A részletes leírások, a környék látnivalóinak megemlítése remek lehetőség arra, hogy részletesen eltervezd a nyaralást. Segítségükkel beépíthetsz a nyaralásba erdei túrákat, múzeum- és várlátogatásokat, szabadtéri színházat és koncerteket is.

dekorgumi_A4-210x210Alkoss Velem gyöngyökkel!
Fűzzél gyöngyöt! Az internet tele van jobbnál jobb letölthető gyöngyfűző mintával. Ezek segítségével otthon Te magad is elkészítheted legújabb nyakláncodat, karkötődet, bokaláncodat, fülbevalódat. Az alkossvelem.hu kreatív hobby webáruház kiváló minőségű teklagyöngyeiből, táskagyöngyeiből, japán gyöngyeiből rendkívül szép, egyedi ékszereket készíthetsz. A szivárvány minden színében előforduló álomszép gyöngyökből igazán eredeti, egyéni bizsuk válhatnak. A kis golyók, üveggyöngyök tárolására szerezz be mindenképpen egy sokrekeszes tárolódobozt, ezzel megakadályozhatod, hogy összekeveredjenek, elguruljanak. Ha már elkészültek az ékszerek és még van kedved valósítsd meg egyéb más ötleteidet is! Ehhez ajánljuk az ollókat, ragasztókat, dekorgumikat, virágkötészeti alapanyagokat, szalagokat, szalvétákat, gipszöntő formákat, fa termékeket, festékeket, filceket, mintalyukasztókat. Itt is csak a képzeleted szabhat határt, a közelgő ballagásra és pedagógus napra is csodaszép ajándékokat készíthetsz saját kezűleg.

Képernyőfotó 2014-06-05 - 11.33.50Mikor belekezdtünk tavaly év közben férjemmel otthonunk felújításába, nekem eszembe sem jutott, hogy célszerű lenne nem csak esztétikai szempontokat figyelni, hanem a biztonságra is nagyobb hangsúlyt fordítani. Férjem szerint azonban pontosan a lakás átalakítás ad megfelelő alkalmat és lehetőséget arra mindenkinek, hogy nyílászáróinkat fokozott védelemmel lássuk el, alakítsuk át a saját és családunk védelme érdekében vagy cseréljük le a régi fa nyílászárókat modernebb műanyag nyílászárókra vagy frissebb, újabb gyártású  fa nyílászárókra. Belegondolva igaza van, hiszen a bejárati ajtók, garázskapuk és garázsajtók, padlás- és tetőablakok a legkedveltebb bejutási helyei a nem várt és nem hívott vendégeknek. Férjem szerint érdemes lenne most azon is elgondolkodni, hogy a ház külső felújítása előtt felrakassuk a redőnyöket is, melyek nagyon jó szolgálatot tehetnek majd a nyári forróságban és a téli hidegben is, hiszen a szigetelő szerepük kiválóan kihasználható minden évszakban akár hideg van, akár meleg.