Monthly Archives: március 2014

Képernyőfotó 2014-04-02 - 15.38.10Leegyszerűsített, könnyen érthető jelentések segítségével pontosan felmérheti alkalmazottai teljesítményét, ha a desktoptracker.hu számítógépes programot használja! Objektív értékelés, könnyen kezelhető rendszer, hatékony időbeosztás, igazságos munkamegosztás, folyamatos kontroll, teljesítmény alapú megítélés és még több tényleges feladatvégzéssel töltött munkaórák, teljesítmény növelés, profitemelkedés, elégedett ügyfelek, üzlettársak! Ezt nyújtja a rendszer minden felhasználója számára. A folyamatos kontroll miatt a dolgozók munkaidőben nem a facebook-on, a twitteren és más internetes oldalon fognak böngészgetni, hanem valódi értéket képeznek, a valódi feladataikat látják majd el. Mindezzel nőni fog a teljesítményük. A vezetők az irodán kívülről is rálátnak majd a munkaasztalokra, így szúrópróba szerűen is ellenőrizhetik beosztottjaikat. Az elmúlt időszak tevékenységeiről készített jelentések alapján átrendezhetik a munkamegosztást, új feladatokat szabhatnak ki, objektív értékeléseket készíthetnek. A rendszert mindkét fél számára pozitív változást fog hozni!

törölközőReprezentatív ajándékok, szóróajándékok, egyedi tervezésű céges ajándékok, promóciós ajándékok  tervezése, gyártása kiváló minőségben az adgift.hu ügyfelei részére! Standard reklámajándékok, reklámédességek, reklámcsokoládék, bonbonok, rágógumik, szőlőcukrok, mézeskalácsok, nyalókák, kekszek, ostyák, különleges fémdobozok, autós kellékek, bicskák, kések, bevásárlókocsi érmék, esernyők, fényvisszaverők, tollak, léggömbök, szilikon karkötők, esernyők, pólók, öngyújtók, naptárak, legyezők, lámpák, léggömbök, kulcstartók, pénztárcák, órák, törölközők, számológépek, táskák, zöld reklámajándékok, húsvéti fémdobozok, emblémázható fémdobozok, egyedi kártyák, poháralátétek, varázstörölközők, papírtáskák, nyakpántok, hőre változó bögrék, egérpadok, díszcsomagolások készítése elérhető áron! Expressz pendrive-ok készítése villámgyors határidővel! Nagyobb tétel esetén kérjen árajánlatot! Céges feliratok, emblémák, logók, figurák elhelyezése a legjobb minőségben! Éljen a lehetőséggel és legyen Öné a legjobb reklámajándék!

Taxi-230x151wLehet itthon tölteni a Húsvétot, lehet várni a locsolkodókat, festeni a tojásokat, sütni, főzni, szorgoskodni a konyhában. Aki viszont idén valami mást szeretne, ha a család apraja-nagyja úgy dönt, hogy inkább kirándulna, utazna ebben az időszakban, akkor érdemes átnézni a korutazasok.com 1 napos autóbuszos útjait. Ha nagyobb az igény, több a szabadidő, akkor érdemes a 3, 6 vagy 8 napos autóbuszos utak, körutazások egyike mellett dönteni. A legközelebb eső kirándulások helyszínei, az egy napos buszos utak szervezésében meglátogatható városok és látnivalók: Bécsben a Sisi Múzeum és kiállítás, a Parlament, a Seegrotte tavas barlang, a csokoládégyár, a Tenger Háza, Schönbrunn kastélya, Pozsonyban szintén a csokoládégyár, Kassán az Andrássy kastély. A legkedveltebb 3 napos autóbuszos út Velencébe visz. Az egyik legszebb olasz város legcsodálatosabb terei, múzeumai, Murano és Bruano szigete, a csodaszép Postojnai cseppkőbarlang várja az utazás résztvevőit. A hosszabb körutazásokkal bejárhatjuk a Brüsszel-London-Párizs útvonalat, megnézhetjük Bosznia, Szerbia és Montenegró rejtett kincseit, kideríthetjük a brüsszeli csipke, waffel és a sör titkát, körülnézhetünk a Benelux államokban.

mellenyNincs tavasz sport nélkül! Nincs sport sportruházat nélkül! Nincs sportruházat, sporttáska, női, férfi és gyerek ruházhat barlo.hu webáruház nélkül! Márkás darabok, prémium minőség, trendi, divatos összeállítások, menő pólók, vidám minták, cuki rózsaszín, és laza felsők, gyerekmintás pizsamák, focista mezek és melegítők, puha köntösök, magabiztos tartást elősegítő sportcipők! Itt minden van, amit csak felvehetsz, amibe csak belebújhatsz. Mindenki szeret valamit, mindenkinek van kedvenc márkája. Itt megtalálod a legfontosabb világcégek termékeit: Adidas, Puma, Playboy, Reebok, Everlast, Karrimor, New Balance, Miss Fiori, Nike, Goldigga, Lonsdale, Fila és még sokan mások. Szabadidő együttesek, mellények, fehérneműk, táskák, sapkák, papucsok, szandálok, rövidnadrágok, pénztárcák, játékok hatalmas mennyiségben. Férfi, női és gyerek divat elérhető áron, szuper minőségben, egyedi mintával, különleges finom anyagokból, megbízható boltból! Gyors házhozszállítás, többféle fizetési és cserelehetőség, gyors teljesítés!