Monthly Archives: február 2014

cipeszKét gyermekes anyukaként bizony sokszor voltam már eddig is gondban és valószínűleg leszek is még amiatt, hogy kisfiaim nem minden esetben rendeltetésszerűen használják cipőjüket. Még nincs egy hónapja, hogy elhoztuk a speciálisan, az ő lábukra készíttetett gyermek bakancsot. Mára már nem is látszik rajta, hogy valódi bőrből, profi cipész által készített munka, ami csak az ő lábukon volt. A kellemes, téliesnek egyáltalán nem nevezhető időjárásban ugyanis a téli lábbelit ugyanúgy használják fára mászáshoz és a mászófalhoz, mint a sportcipőt, amelynek orra kicsit másképpen, ilyen mozgáshoz is jobban van kialakítva. Most eljutottunk oda, hogy a bőrbakancsnak az orrán már alig látszik a bőr és attól tartok, hogy mire ideér az igazi tél (mert biztos vagyok benne, hogy ideér) nem lesz ismét bakancsuk. A teljes tönkremenés elkerülése érdekében elvittük hát a budapesti cipészműhelybe, ahol a gyermekcipő javításban is profi cipész szakemberek dolgoznak. A bakancsok látványa most ismét lenyűgöző, köszönet érte!

elektródakTápoldatozó, E-coli teszt, borászati minilabor, kertészeti mérőműszer készlet, refraktométerek és kalibráló oldatok, elektródák, víztisztító berendezések, asztali, kézi és hordozható cseppmentes és ütésálló pH-mérők a labornite.hu webáruházban! Hatalmas a kínálat, felsorolni is nehéz mennyiféle méréshez kínálnak professzionális mérőműszereket gazdaságos áron az otthoni és az ipari, laboratóriumi használatra is. Refraktorméterek, sűrűségmérők, olvadáspont-mérők, EC-, TDS, ORP-, DO, mV-mérők, elektródák, laboratóriumi eszközök és mérőműszerek, profi vérgáz és ion analizátorok, speciális elektrokémiai termékek, különleges tudású mérőműszerek, kalibráló és pufferoldatok kedvező áron, szakmai segítséggel, az év minden napján! Válassza Ön is a megbízhatóságot, vásároljon garanciális termékeket a legjobb áron! Keresse az akciós termékeket, és végezze el a szükséges méréseket otthonában, gazdaságában a legkönnyebben, a legegyszerűbben, a leggazdaságosabban! Éljen a lehetőséggel, rendeljen kényelmesen otthonából, kéjen segítséget, ha szükséges, mérjen gazdaságosan, pontosan, megbízható készülékek segítségével!

montblancPrémium Montblanc golyóstollak, ceruzák és töltőtollak a gardos.hu exkluzív ajándékbolt kínálatából! Egyedi megjelenésük, különleges kiképzésük, szerkezetük, gyönyörű formájuk és kiváló minőségük miatt a világ minden táján közkedveltek az igényes vásárlók körében. Az elegáns kivitelű írószerek a mindennapok használatában is helytállnak. Jól funkcionáló kiváló használati eszközök. A német precizitás, a tökéletességre való törekvés, a kézi munka igényessége jellemzi az elkészült darabokat. A legendás hírességek ihlette  különleges kiadású darabok között megtalálhatjuk Jonathan Swift, Arturo Toscanini  és Marlene Dietrich nevét is. Kiváló céges ajándékok, születésnapi, névnapi, karácsonyi, esküvői vagy évfordulós meglepetések! Igazi csúcsmodell írószerek szeretteinek, ismerőseinek, ügyfeleinek! Válasszon személyesen, keresse fel az üzletet, kérjen időpontot és vásároljon zavartalanul. Gravírozásra, díszcsomagolásra is van lehetőség az üzletben. Tegye teljessé a meglepetést, intézzen mindent egy helyen!

scholl papucsNagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy új munkahelyemen mindenki beszerezheti saját magának a munkaruházatát, csak a  munkahelyünk nevére kiállított számlát kell leadni róla. Megörültem, hiszen mindig vágytam egy Scholl papucsra, de eddig sohasem engedhettem meg magamnak (otthon egyébként is jobban szeretek mezítláb járkálni a lakásban és az udvaron egyaránt). Mivel jelenleg nem szabták meg, hogy milyen jellegű papucsot kell beszereznem a Scholl Clog S Comfortot szinte meg sem néztem, mert mindig idegesített engem is a bükkfa talp kopogása. Inkább a Scholl Airbag Kényelmi papucs mellett döntöttem. Erről a típusú felnőtt papucsról eddig csak jót hallottam ismerőseimtől, így valószínűleg nem fogom megbánni a döntést. A bioprint technikával készülő kényelmi, strapabíró papucsot elsősorban beltéri viseletre ajánlják. A természetes, puha anyagokból készülő termék (valódi bőr felsőrész és hasított bőr belsőrész) biztosítja a láb megfelelő, szükséges szellőzését, így akár egész napos használata is kellemes lehet.

creme használtruhaIndítsuk el együtt használtruha üzletedet! Szerezz be mindent egy helyen, válassz a hatalmas kínálatból, töltsd fel árukészlettel az új boltod tárolóit a textradekft.hu válogatott minőségi angol, német, belga, olasz és svájci használtruháival. A válogatás, szortírozás után osztályozott zsákokban, bálákban vásárolhatod meg nyitókészletedet! Lehetőséged van originál áru, válogatott áru, géprongy, ipari anyagok, toll, cipő és aprított textil közül vásárolni. A legjobb minőségű, márkás angol darabokat fajtákra és szezonra lebontva a Creme kategóriában találhatod. A Shop A minőségű zsákokban a darabáras kiskereskedések számára válogattunk nyugat-európai beszerzésekből jó minőségű darabokat. Ha kilós használtruha üzletet nyitnál, akkor a Shop B kategóriás zsákokat ajánljuk Neked. Ezekben a zsákokban olcsóbb, de jól továbbértékesíthető darabok vannak. Egészítsd ki kínálatodat, és vásárolja használt cipőket is vásárlóid számára. Egyre inkább keresik és veszik ezeket a darabokat is a vásárlók.

Tudja Ön, hogy milyen tintapatron való készülékébe? Mivel fog készüléke tökéletesen működni?Ha nem, akkor nézze meg a tonerkereső segítségével! A tonerkereso.hu webáruház segítő programja biztosan megtalálja a megfelelő eredeti vagy utángyártott tintapatront. Írja be a keresőbe készüléke gyártóját és a típusát, ellenőrizze az adatok helyességét és rögtön megadja a kereső a kért toner vagy tintapatron rendelési számát, típusát. Ilyen egyszerű az egész! Így elkerülhető a félreértés, a program nem fog tévedni! Ezek vásárlása, rendelése történhet interneten és telefonon is. A problémamentes nyomtatás érdekében csak jó minőségű kellékanyagot vásároljon, előzze meg a kellemetlenségeket. A rosszul, akadozva, vagy egyáltalán nem működő termékek igen sok bajt okozhatnak. Ezek elkerüléséért a webáruház csak ellenőrzött, kiváló minőségű irodai kellékanyagokat forgalmaz. A vásárláshoz nincs szükség regisztrációra, bármikor bárki megrendelheti a neki szükséges termékeket!

fulbevaloBizsuk ezer változatát készítheted el saját magad és ismerőseid részére! Egyedi nyakék, fülbevaló vagy karkötő. Nem kell tovább keresgélned a drága üzletekben, hogy megfelelő színben és formában megtaláld a kedvencedet. Készítsd el Te magad és varázsold el barátaidat, kedvesedet. Garantált minőségi termékeket vásárolhatsz a www.bizsuk.eu oldalon. Gyöngyök, strasszok, kiegészítő huzalok, drótok és szíjak közül válogathatsz kedvedre. Oldalunkon könnyen megtalálhatod az ékszer készítéshez szükséges alkatrészeket is. Szerelőpálcák, gyöngykupakok, kapcsok és végzárak várnak rád. Nézz körül, mert megéri elkészítened a saját ékszeredet. Kedvezményekről és szállítási lehetőségekről minden információt megtalálsz. Regisztrál és élvezd a munkádba fektetett minden percét. Segítségedre vannak a fogók, lyukasztók is. Már elkészített szetteket, gyűrűket és karláncokat is találsz nálunk. A titok az egyediségben rejlik. Nem találsz még egy ékszert sehol, amit Te készítesz el. Nézz körül és alkoss szabadon!