Monthly Archives: január 2014

tornazsákBarátnőm panaszkodva hívott fel, hogy elmesélje bánatát. Kisfiát ebben a tanévben íratta be a város (állítólag) legjobb iskolájába, amelyiket mindenki dicsért és ahová komoly elbeszélgetés után lehetett csak bekerülni. A bekerülést a talpraesett kisfia meg is oldotta, de már szeptemberben elkezdődtek vele a problémák. Mikor elérkezett az iskolaválasztás ideje, nekem az volt a véleményem, hogy ne adja még iskolába, de nem akarta meghallgatni az indokaimat igazán, így ráhagytam. Nyáron megtett mindent a sikeres iskolakezdés érdekében, kiválasztotta a gyerekkel a neki legjobban tetsző Nike hátizsákot, megvették a Barcelona Allegiance Nike tornazsákját és kapott a gyerek egy Adidas pénztárcát is, hogy legyen mibe tennie reggelente a tízóraira adott zsebpénzt. A sok előkészület ellenére azonban, sajnos beigazolódott a véleményem, túl nehéz volt még neki az iskola, nem volt eléggé iskolaérett. Az osztályban ő a legkisebb, a legfiatalabb és a leggyengébb is, amit sajnos osztálytársai gyakran ki is használnak.

noi szandalRider és Ipanema gyerek, női és férfi papucsok, sportpapucsok, strandpapucsok, szandálok árzuhanása a lifestyleshop.hu webáruházban! Most érdemes mindenkinek bevásárolni az ez évre való méretből a gyerekeknek kiváló minőségű papucsokat, hiszen az árengedményekkel mindenki csak jól járhat. A kényelmes viseletet nyújtó, vízlepergető, csúszásgátlóval ellátott, vagy a hagyományos bebújós fazonok mind elérhetők a kínálatból. Gyönyörű női szandálok, papucsok vidám színekben, gyönyörű mintákkal, masnival, virággal, szívecskével díszítve igazán szemet gyönyörködtető darabok. A magasított teli talpú női papucsok optikailag nyújtják a lábat. Egy ilyen papucsban mindenkinek szép tartása, kellemes, üde megjelenése lesz. Ha sportpapucsot, szandált keresel, akkor érdemes megnézi a Rider kínálatát is. Kényelmes, komfortos igazán szép darabokat találhatsz ezek között is családod számára. Amennyiben női cipőre, gyerek vagy férfi cipőre is szükséged van, válaszd a Rieker, a Bugatti, a Tamaris kollekciói közül.

fulbevaloA dél amerikai kézműves termékek, a lakberendezés kellékei, a bútorok, a szőttesek, a kiegészítők, a festmények, az ékszerek a gazdag formaviláguk mellett élénk színeiről is híresek. A világ számos részén egyre többen rendezik be otthonukat ennek a stílusnak a jegyében. A mai kornak megfelelően a tradicionális elemek, a hagyományos motívumok ötvöződnek a modern stílussal. Ezáltal könnyebben befogadhatóbbá, élhetőbbé válnak a használati tárgyak, a díszítő elemek a hétköznapokban is. A casalatina.hu elhozza minden hölgy számára az egyedi, kézzel készített, évezredes motívumokkal díszített ékszereket, brossokat, karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat. A különleges ékszerek csodaszép ajándéktárgyak lehetnek születésnapra, névnapra, évfordulóra. A kézzel gyártott kézműves termékek ismérve, hogy nincs két egyforma darab. Igaz ez akkor is, ha formájukban, mintájukban megegyező termékek kerülnek ki a mesteremberek kezei alól. Valami kis eltérés, védjegy, különlegesség lakozik minden darabban. Így lesz más minden egyedi öntésű óntál, kovácsoltvas gyertyatartó, gyümölcsös tál vagy váza. A webáruházban kiváló tulajdonságokkal rendelkező egyedi ónötvözet ajándéktárgyakat vásárolhatunk szeretteinknek. Ezek a gyönyörű darabok amellett, hogy csodaszépek, jól funkcionálnak a mindennapokban is. Salátás tálakként, tortatálakként, merőkanalakként, tálaló kanál szettekként, baguette tartóként és kínálókként használhatjuk vendéglátásnál vagy a családi vacsorák alkalmával.

iratkezelesNe várja meg, míg céges iratai átláthatatlan hegyekben tornyosulnak. Rendezze még az előtt vállalkozása szerződéseit, levelezését, dokumentumait megfelelő rendszerbe, még mielőtt a sokadik szekrényt töltené meg velük! A docugroup.hu cégcsoport hagyományos, elektronikus és hibrid iratkezelést, raktározást kínál minden vállalkozás, cég, vállalat számára. Nincs több végeláthatatlan keresgélés, nincs több elveszett, vagy idő előtt megsemmisített dokumentum, nem lesz több feleslegesen őrzött irat. Csak az kerül raktározásra, amit feltétlenül őrizni kell. A rendszer gondoskodik a selejtezésről, a raktározásról, az iratok biztonságban, megfelelő körülmények között lesznek elhelyezve, hozzáférés csak az előre megadott személyeknek lehetséges. A HABEL dokumentummenedzsment hatékony dokumentumkezelést tesz lehetővé. Iratai, adatai gyorsan elérhetővé válnak, kikeresésük nem okoz majd gondot. Többféle raktározás közül választhatja ki az Önnek megfelelőt: lapszintű, darabszintű és tételszintű iratrendezés az Ön igényeinek megfelelő formátumban. A rendezett iratokkal nem csak a keresési időt csökkentheti le, de az adminisztrációs teendőket is gyorsíthatja, egyszerűbbé teheti.