Monthly Archives: december 2013

517598_CULINA_S_rm_HD-222x154Tervezze meg előre konyháját! Ahhoz, hogy minden a legjobban sikerüljön, hogy minden kézre álljon, hogy minden a legjobb, legideálisabb méretben, színben kerüljön beszerelésre, nélkülözhetetlen a gondos előkészülés. Az igények felmérése, a hely mérete, a színek kiválasztása, a fontos funkciók megjelölése után kerüljön sor a termékek kiválasztására, így biztos, hogy szeretni, élvezni fogja új konyháját! A blancomania.hu webáruházban a legújabb, trendi, modern mosogatók, csaptelepek, konyhamalacok, mosószer adagolók, lefolyótakarók, dugókiemelők, csepegtető rácsok, edényszárító kosarak, vágódeszkák, állítható zuhanyfejese csaptelepek között válogathat. A prémium minőségű rozsdamentes vagy kerámia mosogatók a hozzájuk illő csaptelepekkel, vágódeszkákkal, edényszárítókkal gyönyörűvé és praktikussá varázsolják konyháját. Rozsdamentes mosogatók, kerámia mosogatók többféle beépíthetőséggel, nagy választékban sarokszekrényhez is!

Kockás, izmos hasat érhet el otthon, anélkül, hogy pénzt költene drága edzőtermi bérletre! Csak néhány perces testmozgás is elegendő a jobb fizikum eléréséhez.

a hasizom hatékony edzésére
kiváló minőség
párnázott felület
erős acél alapanyag
könnyen mozgatható
összecsukható, így helyet takaríthat meg tároláskor
párnázott lábrész
megengedett maximális súly: 150 kg

Méret: kb 143 x 56 x 63/82 cm (HxSzxM)
Összehajtva: kb 127 x 56 x 22 cm (HxSzxM)
Súly: 8 kg

http://trendotthon.hu/fittness/hasizom-erosito-edzopad.html

kapaszkodo2_mod„Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetnék karácsonyra pár kiloval könnyebb? Muszáj lefogynom, azt hiszem, karácsonykor megkéri Zsombor a kezemet!” rontottam be a napokban munkahelyemre. Kolléganőim az első pillanatban meg sem tudtak szólalni, mivel ennyire izgatottnak még sohasem láttak és ennyire hangosnak sohasem hallottak. A néma csendből rájöttem, hogy talán túl heves volt a reggeli belépőm. A meglepetésből magukhoz térve egymás ellen adták a jobbnál jobb tippeket, de mindegyikkel az volt a gond, hogy 1,5 hónap alatt nem lehetett minőségi változást elérni velük. Problémámat, bármennyire meglepő is, férfi főnököm oldotta meg. Elárulta, hogy felesége egy hónap alatt fogyott bele kedvenc estélyi ruhájába vibrációs tréner segítségével, amikor megtudta, hogy férje egy díjat fog átvenni egy gálavacsorán. A változás, melyet a vibrációs eszköznek köszönhet már 2-3 hét után látványos a környezet számára is. Barátnőim gyorsan kiderítették, hogy nem is kell messzire mennünk, ha ki akarjuk próbálni, mert az iroda alatti fitnessteremben van belőle kettő.