Monthly Archives: október 2013

Ha Ön is érdeklődik a CNC tanfolyamok után, de nem tudja, hogy Önnek valóak-e, kérdezzen meg minket! Cégünk akkreditált CNC tanfolyamok szervezésével foglalkozik már 21 éve. Leendő kollégáink a legmodernebb technikákat megismerve üzemi körülmények között sajátítják el a CNC képzések gyakorlati részét is. Munkánk elismeréseként 2008-ban megkaptuk a B.A.Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kiemelkedő Gazdálkodó Szervezete elismerést sikeres oktatási munkánkért. Legnagyobb elismerésünknek mégis az évről évre változatlan, végzett tanulóink általi elhelyezkedési arány, ami 100%-os. A tanfolyam elvégzése után segítünk a nálunk végzetteknek elhelyezkedni, részt vehetnek álláskeresési technikákat ismertető óráinkon is. Partnereinken keresztül hazai és külföldi (főleg holland és német) állásajánlatok között válogathatnak. Várjuk jelentkezését ingyenes üzemlátogatásainkra és tájékoztatóinkra a beiratkozása előtt, ismerje meg nálunk a szakmára vonatkozó legújabb OKJ-s szabályokat. Találkozzunk tanfolyamaink helyszínein!

forrocsokiEgyre hidegebben a napok a szabadban és a lakásunkban egyaránt. Talán ezért is van az, hogy gyermekeimnek nincs kedve kibújni reggelente a meleg ágyból, hogy vastag ruhába öltözve siethessenek az óvodába és iskolába. Persze így vagyok ezzel én is, kiráz a hideg, ha a kinti időjárásra gondolok. Kedvemet csak az dobja fel, hogy tudom, férjem minden reggel a frissen főzött kávémmal vár a konyhában. Míg azt kortyolgatom átmelegszem és megújult erővel kezdek neki a napnak. Gyermekeimet azonban nem csalogathatom ki a puha takarók közül kávéval, ezért nagyon megörültem, amikor megérkeztek a forró csokoládék otthonunkba. A férjem vette észre, hogy a kávé webáruházban már nemcsak a kávék és különböző teák között válogathat, mert forrócsokoládé porok is vannak a kínáltban. A Top Choko forrócsokijai minden gyerek kedvencévé válhatnak rendkívül széles ízkínálatuknak köszönhetően. A hagyományos, classic ízesítés mellett megtalálhatjuk a különböző gyümölcsös ízű csokiporokat, de választhatjuk a  DiChoko Diétás változatot is.

Manapság már sokan készítenek webáruházakat. Előfordul, hogy főiskolások, egyetemisták vállalják, hogy programozói ismereteikkel összeállítják a webáruház menürendszerét. Többnyire alacsony áron dolgoznak, hamar elvégzik a munkát, viszont általában egyszerű felépítésű, sablonos, szürke, átlagos grafikájú, kivitelű lesz munkájuk. Működni fog ugyan a dolog, de biztos, hogy nem váltja majd be a hozzá fűzött reményeket. A renter.hu ezzel szemben profi megoldást kínál. Bérelhető webáruház rendszerében mindenki egyedi megjelenéssel, a legújabb grafikai technikákkal létrehozott megjelenéssel, átlátható menürendszerrel, funkciókkal indíthatja új vállalkozását. Keresőbarát, vevőbarát webáruházak minimális havi díj mellett! A jól bevált menürendszer, az egyszerűen kezelhető raktárfunkciók, számlázási funkciók, a korlátlan termékfeltöltési lehetőség és a leggyorsabb, villámindítás mind, mind amellett szól, hogy a webáruház bérlést válassza Ön is. Nincs szükség hosszas tervezésre, megvalósításra, azonnal megkezdheti az e-kereskedelmet!

fuggesztekekBarátnőm nemrégen vásárolta meg első saját lakását, melyet nem a szokásos berendezési tárgyakkal szeretett volna berendezni. Ezek beszerzésének érdekében sorra látogatta a lakberendezéssel foglalkozó weboldalakat. Egy blogon talált rá arra a világítási megoldásra, melyet ismeretségi körünkben még senki nem alkalmazott lakásában, sőt én még soha nem is találkoztam vele, vagy hallottam róla. A látvány őt elsőre lenyűgözte, így rögtön eldöntötte, hogy lakása minden zugába Plumen izzókat fog rakni. Mivel ezekkel nem találkozott a környéken lévő bevásárlóközpontokban és áruházakban, az internetről rendelte meg azokat. A világítás webáruházban nemcsak a különleges alakú izzót találta meg, hanem a hozzá legjobban illő Plumen függesztéket is. Ezek a függesztékek többféle színben rendelhetőek, így a lakás minden helyiségében a berendezéshez és a falakhoz megfelelőt tud választani. A kosarába belekerült a fekete, a piros, a fehér és a réz színű függeszték is a Plumen 001 baby és Plumen 001 original izzók mellé.

oszi kiarusitasMindig is olyan fürdőszobára vágytam, amilyeneket a lakberendezési műsorokban összeállítanak vagy a lakberendezéssel foglalkozó újságokban mutogatnak. Bár többször eldöntöttem, hogy legközelebbi felújításkor a fürdőszobával kezdem és megalkotom álmaim fürdőszobáját, sajnos mindig közbejött valami. Legtöbbször a pénztárcám szabott határt az elképzeléseimnek és inkább nem kezdtem hozzá, bízva abban, hogy jönni fog a legalkalmasabb időpont. Azt hiszem most jött el! Az interneten böngészve már többször a Zalakerámia oldalára kerültem, ahol a szebbnél szebb burkoló anyagok szépségében és a tervezgetésben órákra el tudtam magam foglalni. Most is így volt, annyi különbséggel, hogy az akciók között felfedeztem az Őszi kiárusítást is. Izgatottan lapoztam át a katalógust és legnagyobb örömömre megtaláltam benne a Zaphir burkolókat is. Ez a burkolócsalád tudom, hogy nagyon jól illene a kicsi és sötét fürdőszobámba. Remélem, van még belőle raktáron és megvalósíthatom végre az álmomat! Tudom, ha készen leszek ismerőseim is dicsérni fogják!